10 tips για να έχετε πάντα λαμπερά μαλλιά

10 tips για να έχετε πάντα λαμπερά μαλλιά

Tα όμορφα πλούσια μαλλιά που ακτινοβολούν λάμψη και υγεία συγκαταλέγονται στα πιο sexy στοιχεία στην εμφάνιση μιας γυναίκας, ακόμα κι όταν είναι αμακιγιάριστη ή ντυμένη casual. Για να έχετε πάντα λαμπερά μαλλιά καλό είναι να μάθετε πώς να τα φροντίζετε καθημερινά αλλά και πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τα προϊόντα περιποίησης για μαλλιά.

1.Να ξεπλένετε καλά το σαμπουάν και τις μαλακτικές κρέμες για να μην βαραίνουν τα μαλλιά σας και να μην λαδώνουν εύκολα.

2.Χρησιμοποιήστε μάσκα μαλλιών-πιο συχνά από μαλακτική κρέμα- για πιο απαλά μαλλιά.

3.Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά όποτε μπορείτε, ακόμα και τον χειμώνα!

4. Αν χρησιμοποιείτε ψαλίδι ισιωτικό ή για μπούκλες, πριν και μετά τη διαδικασία να απλώνετε πάντα ειδικά ενυδατικά προϊόντα ενάντια στη θερμότητα.

5. Αν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα ή με ανταύγειες, χρησιμοποιήστε σαμπουάν ή κρέμες ανάλογα με τον τύπο τους.

6. Μην χτενίζετε τα μαλλιά σας με άτσαλες κινήσεις γιατί έτσι δημιουργείτε ψαλίδα και σπασμένες τρίχες. Ο σωστός τρόπος είναι να ξεμπερδεύετε τις άκρες και μετά να προχωράτε προς τη ρίζα.

7. Μην απλώνετε το conditioner και τις μάσκες στις ρίζες των μαλλιών. Έτσι ανοίγουν οι πόροι και φεύγουν πιο εύκολα οι υγιείς τρίχες.

8. Μην τρίβετε τα μαλλιά σας με την πετσέτα. Για να μην φριζάρουν θα πρέπει να τα ταμπονάρετε. Έτσι δεν θα σπάνε και δεν θα μπερδεύονται.

9. Μην βάζετε προϊόντα με αρώματα στα μαλλιά γιατί το αλκοόλ που περιέχουν δημιουργεί θαμπάδες κι αλλοιώσεις στο χρώμα τους.

10. Προσπαθήστε να πηγαίνετε στο κομμωτήριο κάθε 2 ή 3 μήνες. Ένα καλό φιλάρισμα ή τριμάρισμα είναι η απαραίτητη λύση για να ‘καθαρίζουν’ τα μαλλιά χωρίς να επηρεάζεται το μήκος.

www.gynaikamagazine.gr

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr