9 Υπέροχες επιλογές για ανταύγειες σε γυναίκες 40+

9 Υπέροχες επιλογές για ανταύγειες σε γυναίκες 40+

 

Κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται όμορφη και που και που χρειάζεται μια ανανέωση για να αισθανθεί και πάλι φρέσκια και θελκτική. Θα σου δείξω μερικές πανέμορφες επιλογές για ανταύγειες σε γυναίκες 40+, που σίγουρα θα λατρέψεις.

Ότι βάση χρώματος μαλλιών και αν έχεις, σίγουρα θα βρεις πάνω από μια επιλογές για να επιλέξεις την ιδανική για εσένα,έτσι ώστε να φωτίσεις το πρόσωπο σου και να αναβαθμίσεις το look σου, με μοναδικό τρόπο.

9 Εντυπωσιακές ιδέες για ανταύγειες σε γυναίκες 40+

Μπεζ ανταύγειες στα μαλλιά

Οι μπεζ ανταύγειες ταιριάζουν κάλλιστα σε λευκές αλλά και σταρένιες επιδερμίδες. Μπορείς να κάνεις κάποιες λεπτές σε καστανά μαλλιά για να φωτίσουν το πρόσωπο σου με μοντέρνο και κομψό τρόπο. Σε πιο καστανόξανθα μαλλιά, μπορείς να επιλέξεις και πιο φαρδιές για πιο σικ αποτέλεσμα.

Καστανές ανταύγειες στα μαλλιά

Οι καστανές ανταύγειες είναι ιδανικές για εσένα που έχεις μια σκούρη βάση χρώματος μαλλιών και θέλεις να αποφύγεις το ξανθό. Θα φωτίσεις με εντυπωσιακό και ζεστό τρόπο το χρώμα των μαλλιών σου. Δες επίσης 48 Ιδέες για καστανά μαλλιά ανάλογα την επιδερμίδα σου!

Ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά

Οι ξανθές ανταύγειες είναι από τις πιο διαδεδομένες που υπάρχουν στη χώρα μας, καθώς χαρίζουν λάμψη και φωτεινότητα σε κάθε γυναίκα. Μπορείς να επιλέξεις μια πιο ζεστή απόχρωση σε σκούρη βάση ή πιο ψυχρές αποχρώσεις αν έχεις μια ανοιχτή βάση στα μαλλιά σου.

Μελί ανταύγειες στα μαλλιά

Οι μελί ανταύγειες είναι τέλειες σε χάλκινες αποχρώσεις. Φωτίζουν το χρώμα και χαρίζουν μια διαχρονική λάμψη στη γυναίκα.

 

Πυρόξανθες ανταύγειες στα μαλλιά

Οι πυρόξανθες ανταύγειες είναι ιδανικές στα καστανά μαλλιά και χαρίζουν ένα ζεστό χρώμα που είναι ανεπανάληπτα φωτεινό και θηλυκό.

Κόκκινες ανταύγειες στα μαλλιά

Οι κόκκινες ανταύγειες χαρίζουν ένα έντονο αποτέλεσμα που σαγηνεύει. Ταιριάζει ιδανικά σε μια σκούρη βάση και της χαρίζει ζωντάνια και μοναδικό χρώμα που μαγνητίζει τα βλέμματα. 

Χρυσό ξανθό ανταύγειες στα μαλλιά

Αν έχεις ήδη ξανθά μαλλιά και θέλεις να τα φωτίσεις, μπορείς να επιλέξεις μια πιο κίτρινη απόχρωση που θα ζεστάνει το χρώμα της επιδερμίδας σου. 

Χάλκινες ανταύγειες στα μαλλιά

Οι χάλκινες ανταύγειες είναι τέλειες σε μια λευκή επιδερμίδα, αφού η αντίθεση που προσφέρει σε γλυκαίνει και σε κάνει να μοιάζεις νεότερη και εντυπωσιακή.

Καστανόξανθες ανταύγειες στα μαλλιά

Οι καστανόξανθες ανταύγειες είναι τέλειες για κάθε γυναίκα με σταρένια επιδερμίδα. Φωτίζει το πρόσωπο και χαρίζει μια πιο φρέσκια εμφάνιση που σαγηνεύει.

 

Αυτές οι μοναδικές επιλογές για ανταύγειες σε γυναίκες 40+, είναι όλες υπέροχες και μπορούν να αναδείξουν την θηλυκότητα και το στυλ σου με εντυπωσιακό τρόπο.

www.ediva.gr

Κανναβέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Αιθέριο Έλαιο Κέδρου Για Λιπαρά δέρματα και Μαλλιά

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Καστορέλαιο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr