Απλά κόλπα για ντύσιμο που ψηλώνει και αδυνατίζει!

Απλά κόλπα για ντύσιμο που ψηλώνει και αδυνατίζει!

 

Το τέλειο γυναικείο outfit είναι αυτό που φοράμε με άνεση και αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία του σώματος μας. Σε μία ψηλή και αδύνατη γυναίκα ταιριάζουν τα περισσότερα ρούχα και το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό. Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι πολλές οι γυναίκες που έχουν τέλειες αναλογίες, που είναι ψηλές και μπορούν να φορέσουν τα πάντα! Και δεν χρειάζεται να είμαστε όλες έτσι γιατί είμαστε μοναδικές. Το ντύσιμο που ψηλώνει και αδυνατίζει υπάρχει ακριβώς για να βοηθάει τις περισσότερες γυναίκες να νιώθουν άνετα με το στυλ τους!

Άλλωστε υπάρχουν τα κατάλληλα ρούχα για κάθε σιλουέτα! Επίσης υπάρχουν tips και κόλπα για να έχουμε οπτικά το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η μόδα και φέτος βοηθάει σε αυτό το σκοπό. Έτσι παρακάτω θα δεις συμβουλές που θα κάνουν το στυλ σου καλύτερο από ποτέ!

Tips για outfits που ψηλώνουν και αδυνατίζουν!

Μονόχρωμα outfits

Τόσο το petite όσο και το plus size έχουν πλέον πολλές επιλογές γιατί η βιομηχανία της μόδας έχει και αυτές τις κατηγορίες. Όταν το ντύσιμο είναι μόνο μαύρο ή άσπρο κάνει το εφέ πιο ψηλής και αδύνατης σιλουέτας! Το μονόχρωμο λευκό ντύσιμο ταιριάζει πολύ σε γυναίκες πιο κοντούλες και αδύνατες ενώ το μονόχρωμο μαύρο σε πιο κοντούλες με καμπύλες!

 

Ρούχα που ψηλώνουν και αδυνατίζουν

Οι μπλούζες που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη είναι οι πιο κοντές μπλούζες. Συνήθως οι κοπέλες με καμπύλες δεν τις επιλέγουν γιατί λανθασμένα πιστεύουν πως οι μακριές καλύπτουν περιοχές όπως το στομάχι και η περιφέρεια. Τα κοντά μπλουζάκια ταιριάζουν πολύ τόσο σε πιο μικροκαμωμένες γυναίκες όσο και σε γυναίκες με καμπύλες. Προτίμησε μπλούζες με V ντεκολτέ γιατί κάνουν το λαιμό να φαίνεται ψηλότερος.

Για τις φούστες και τα φορέματα αυτό που χρειάζεται μια πιο κοντούλα κοπέλα είτε αδύνατη είτε γεματούλα, είναι να αποφύγει τα midi μήκη! Αντίθετα τα mini και maxi μήκη είναι τα ιδανικά! Επειδή τα ρούχα με print είναι πολύ στη μόδα φέτος, για τις πιο petite κοπέλες τα μικρά print στα ρούχα είναι τα πιο κολακευτικά!

Σίγουρα για τα παντελόνια θα πρέπει να αποφύγεις αυτά που καλύπτουν τον αστράγαλο! Όμως επίσης πολύ κολακευτικά είναι τα ψηλόμεσα παντελόνια που δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως τα πόδια είναι πολύ πιο ψηλά!

 

Από παλιά είναι γνωστό πως οι κάθετες ρίγες δημιουργούν την εντύπωση μιας πιο αδύνατης και ψηλής φιγούρας! Οι οριζόντιες τονίζουν τις καμπύλες του σώματος. Προτίμησε τις κάθετες ρίγες για ντύσιμο που ψηλώνει και αδυνατίζει!

 

Παπούτσια που ψηλώνουν και αδυνατίζουν


Θα μου πεις, καλά τα ρούχα και το ντύσιμο που ψηλώνει και αδυνατίζει, τα παπούτσια τι ρόλο παίζουν; Κι όμως στα παπούτσια πρέπει να αποφύγεις τα πέδιλα που έχουν πιο παχύ δέσιμο στον αστράγαλο! Οπτικά αυτά τα πέδιλα «κόβουν» πόντους από το ύψος! Από την άλλη πλευρά, διάλεξε παπούτσια που είναι πιο μυτερά και προτίμησε τα nude χρώματα σε γόβες και πέδιλα γιατί κάνουν τα πόδια να φαίνονται πολύ πιο ψηλά!

Πηγή:www.ediva.gr

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

Βότανα απο τα μυστικά ομορφιάς.

Πράσινο τσάι-ποικιλίες!

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr