Η καλύτερη μάσκα ματιών για ρυτίδες μόνο με 3 υλικά

Η καλύτερη μάσκα ματιών για ρυτίδες μόνο με 3 υλικά

Η πιο εύκολη και αποτελεσματική μάσκα ματιών που αφαιρεί τις ρυτίδες, φτιάχνεται μόνο με τρία υλικά!

Τα αυγά εκτός ότι φτιάχνουν ένα υπέροχο πρωινό, μπορούν επίσης να αποτελέσουν ένα από σημαντικότερα προϊόντα ομορφιάς.

Μια απλή μάσκα προσώπου με αυγό, είναι ένας γρήγορος, φθηνός τρόπος για να κάνετε ένα άμεσο facelift! Συνδυάζοντας καρότα με ασπράδια αυγών διπλασιάζετε τη δύναμη καταπολέμησης των ρυτίδων με μία DIY μάσκα ματιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σε όλο το πρόσωπό σας.

Οι βιταμίνες και οι πρωτεΐνες που περιέχουν τα ασπράδια αυγών σφίγγουν και σταθεροποιούν το πρόσωπο, καθιστώντας τα ιδιαίτερα αποτελεσματικά στο λεγόμενο πόδι της χήνας γύρω από τα μάτια. Και τα καρότα είναι ένας φυσικός τρόπος για να πάρετε ρετινόλη, ένα από τα καλύτερα συστατικά καταπολέμησης των ρυτίδων.

Συστατικά:

1 ασπράδι αυγού

1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο καρότο

1 κουταλάκι του γλυκού αλόη βέρα

Οδηγίες:

Συνδυάστε το αυγό, το καρότο και την αλόη βέρα σε ένα μικρό μπολ. Χτυπήστε το μείγμα μαζί με ένα πιρούνι (περίπου για 1 λεπτό).

Με καθαρά χέρια ή με μία βούρτσα, εφαρμόστε τη μάσκα γύρω και κάτω από τα μάτια. Αποφύγετε τα βλέφαρα γιατί δεν θέλετε να μπει μέσα στα μάτια σας. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε τη μάσκα σε ολόκληρο το πρόσωπό σας.

Αφήστε την μάσκα να στεγνώσει για τουλάχιστον 15 λεπτά ή έως και 30 λεπτά. Μόλις νιώσετε τη μάσκα να σφίγγει το δέρμα σας αφαιρέστε τη. Χρησιμοποιήστε μια μαλακή, υγρή πετσέτα για να καθαρίσετε απαλά τη μάσκα. Ολοκληρώστε με ενυδατική κρέμα.

www.in.gr

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Έλαιο καρύδας για την ομορφιά

Έλαιο κισσού

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Καροτέλαιο. Αντιγήρανση σε διάρκεια.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr