6 beauty tips που πάντα εφαρμόζουν τα πιο όμορφα μοντέλα

6 beauty tips που πάντα εφαρμόζουν τα πιο όμορφα μοντέλα

Ποιες θα εμπιστευτούμε αν όχι αυτές που έχουν κάνει καριέρα χάρη στην αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους;

Μην αγγίζεις το πρόσωπο σου
Έτσι αποφεύγεις να μεταφέρεις ρύπους και βακτήρια στην επιδερμίδα σου και ως αποτέλεσμα μειώνονται οι φλεγμονές και οι ατέλειες.


Φώτο: @hoskelsa
Αφαίρεσε την μάσκαρα με νερό


Για να μην τρίβεις την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, βρέξε μια πετσέτα με χλιαρό νερό και ακούμπησέ την στην περιοχή για μερικά δευτερόλεπτα. Θα δεις ότι το μακιγιάζ σου θα λιώσει και θα το αφαιρέσεις με λιγότερο κόπο και ερεθισμούς.

Φώτο: @jastookes
Μην παραλείπεις την ενυδατική


Ό,τι τύπο δέρματος και αν έχεις είναι απαραίτητο να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου. Ευτυχώς υπάρχουν συνθέσεις που ενυδατώνουν ακόμα και τις λιπαρές επιδερμίδες χωρίς να αφήνουν γυαλάδα και κολλώδη υφή.

Φώτο: @emrata
Ο βασιλικός πολτός κάνει θαύματα


Είναι από τα καλύτερα μυστικά αντιγήρανσης που εμπιστεύονται τα μοντέλα και τα αποτελέσματα θα σε ενθουσιάσουν. Αναζήτησε συνθέσεις που τον περιέχουν και δεν θα χάσεις.

Φώτο: @kendalljenner
Χτίσε την ρουτίνα που κάνει την διαφορά


Θα έχεις παρατηρήσει σίγουρα ποια είναι τα προϊόντα που λατρεύει η επιδερμίδα σου. Κάνε έρευνα για να ξέρεις ποια μπορείς να χρησιμοποιείς συνδυαστικά και μείνε πιστή στην ιεροτελεστία σου πρωί και βράδυ.

Φώτο: @jourdandunn
Εμπιστεύσου την φύση


Συστατικά όπως το έλαιο καρύδας και η ζάχαρη συνθέτουν ένα άκρως αποτελεσματικά scrub σώματος που μυρίζει υπέροχα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα στο λεπτό αφήνοντας το δέρμα σου απίστευτα απαλό.

elle.gr

Βασιλικός πολτός απο τα μυστικά ομορφιάς.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr