Golden milk, τώρα και σε smoothie! Σούπερ αποτοξινωτικό και αδυνατιστικό!

Golden milk, τώρα και σε smoothie! Σούπερ αποτοξινωτικό και αδυνατιστικό!

Αν αγαπάς το golden milk, αυτό το υπέροχο σούπερ δυναμωτικό ρόφημα, τώρα μπορείς να το απολαύσεις και σε smoothie! Oτι πρέπει για τις ανοιξιάτικες –καλοκαιρινές μέρες! Απαιτεί 7 υγιεινά συστατικά (πιθανότατα να τα έχεις ήδη στην κουζίνα σου), 1 μπλέντερ και 5 λεπτά για να φτιάξεις. Ας το κάνουμε!

της Μαρίας Γκέκα

Το χρυσό γάλα (golden milk), αποτοξινώνει τον οργανισμό ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό (και βοηθώντας στο αδυνάτισμα), ενώ ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό και βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους.

Συνταγή
⇒ Αντιφλεγμονώδες Xωρίς ζάχαρη + γλυκαντικά

⇒ vegan-glutenfree- -smoothie

Η βάση αυτού του smoothie είναι η κατεψυγμένη μπανάνα για φυσική γλυκύτητα και κρεμώδη υφή. Δοκιμάσαμε κι άλλα φρούτα αλλά κανένα δεν λειτούργησε τόσο καλά.

Για αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά και πεπτικά οφέλη, συμπεριλάβαμε άφθονο φρέσκο ​​πιπέρι πιπερόριζας και αλεσμένο κουρκουμά. Το μαύρο πιπέρι ενισχύει την απορρόφηση του κουρκουμά, οπότε προσθέσαμε και αυτό. Και μην ξεχνάτε την κανέλα για μια φυσική γλυκύτητα κι ωραίο άρωμα.

 

Το γάλα καρύδας θα δώσει στο smoothie σας σούπερ κρεμώδη υφή και, προαιρετικά, ρίχνουμε λίγο φρέσκο ​​χυμό καρότου για να εξισορροπήσουμε τη γεύση μπανάνας και να δώσουμε μια ακόμα πιο έντονη πορτοκαλί χρυσή απόχρωση.

Χτυπήστε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και απολαύστε!!!

www.naturanrg.gr

Λάδι κουρκουμά η κουρκουμέλαιο. Το θεραπευτικό!

Δισκία Κουρκουμά απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr