Η απόχρωση σκιάς που πρέπει να διαλέξεις ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου

Η απόχρωση σκιάς που πρέπει να διαλέξεις ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου

Ανεξάρτητα από το μακιγιάζ που θα διαλέξεις, θα πρέπει να γνωρίζεις ποιες αποχρώσεις σκιάς τονίζουν και κολακεύουν το φυσικό χρώμα των ματιών σου. Για αυτό το λόγο συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Μαύρα

Μπορείς να πειραματιστείς με όλα τα έντονα χρώματα που θα κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται πολύ εντυπωσιακά. Φούξια, βιολετί και μπλε μπορεί να ακούγονται τρομακτικά, αλλά θα κάνουν τα μάτια σου μεγαλύτερα. Για κάτι πιο ήπιο, το ασημί ή το καφέ σοκολατί είναι πολύ καλές εναλλακτικές.

Καστανά

Έχεις περίπου το ίδιο χρώμα με τα μάτια της Queen B; Τότε οι χρυσές, μπρονζέ αποχρώσεις θα τονίσουν πολύ το βλέμμα σου. Εάν σου αρέσει κιόλας να παίζεις και με πιο sparkly σκιές, διάλεξε μια με χρυσό ιριδισμό για να κάνει πιο έντονο το μελί χρώμα των ματιών σου.

Καστανοπράσινα

Είσαι τυχερή. Έχεις ένα συνδυασμό καστανού και πράσινου οπότε αυτό σε κάνει να έχεις μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. Μπορείς δηλαδή για τις καθημερινές εμφανίσεις να επιλέξεις μια dusty pink σκιά που μπορεί να είναι και μεταλλική. Έτσι, θα τονίσεις ελαφρώς το πράσινο των ματιών σου. Για μια βραδινή έξοδο όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως βάση μια καφέ σκιά και να εφαρμόσεις στη μέση του κινητού βλεφάρου μια ιριδίζουσα μπρονζέ ή χρυσή που θα αντανακλά το φως.

Μπλε

Μείνε μακριά από τις άγριες και πολύ σκοτεινές αποχρώσεις όπως το μαύρο smokey eye. Θα ήταν καλύτερο να δοκιμάσεις κοραλί ή στο χρώμα της σκουριάς σκιές. Προβάλουν περισσότερο το μπλε και δεν θα σβήνουν το φυσικό σου χρώμα.

Αν όμως τα μάτια σου έχουν και λίγο γκρι όπως της Rosie Huntington, τότε δοκίμασε τις αποχρώσεις που είναι ίδιες σχεδόν με τα μάτια σου. Οι ασημί ή οι πολύ ήρεμες μπλε-γκρι σκιές θα κολακεύσουν το βλέμμα σου.

Πράσινα

Τα μάτια σου είναι ήδη έντονα από τη φύση τους οπότε δεν χρειάζεται να ποντάρεις σε πολύ ζωντανά χρώματα. Ένα ιριδίζον μωβ, όχι όμως πολύ σκούρο ή μια μεταλλική καφέ σκιά θα δώσουν αυτό το «κάτι» στο βλέμμα σου.

www.savoirville.gr

Αιθέριο έλαιο κρίνου. Ρυτίδες ματιών-λεύκανση

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr