Τα 3 vintage hairstyles που θα βλέπουμε παντού αυτή την άνοιξη

Τα 3 vintage hairstyles που θα βλέπουμε παντού αυτή την άνοιξη

Η μόδα είναι μια ρόδα που γυρίζει. Ενδυματολογικές επιλογές, μυστικά ομορφιάς και διαφορετικά στυλ κουρέματος πάντα έχουν σαν πηγή έμπνευσης τις παλιότερες δεκαετίες. Γι’ αυτό ποτέ μη λες ποτέ και μην απορρίπτεις παλαιότερες τάσεις γιατί θα έρθει η ώρα που και εσύ η ίδια θα υιοθετήσεις κάποιες από αυτές. Μιας και μιλάμε για στιλιστικές αναβιώσεις του παρελθόντος, αυτή την άνοιξη θα έχουν την τιμητική τους 3 vintage hairstyles που θα σου φανούν πολύ οικεία.

Flower power


To πιο οικονομικό, όμορφο και φρέσκο αξεσουάρ. Τα λουλούδια πάντα είναι η πιο εύκολη και φυσική λύση για να ομορφύνεις λιγάκι παραπάνω το χαμηλό σινιόν σου. Δεν επανέρχονται τα λουλούδια όπως τα φορούν συνήθως οι celebrities στα καλοκαιρινά φεστιβάλ. Αυτή τη φορά θα είναι πολύ κομψά και girly. Για να καταλάβεις, κράτα ως σημείο αναφοράς τη Drew Barrymore γύρω στο 1997. Μπορεί να βάλεις από δυο και πάνω σε διαφορετικά χρώματα και είμαι σίγουρη πως από εδώ και πέρα θα υπάρχουν πολλές επιλογές είτε με τσιμπιδάκια είτε με κλίπς στην αγορά.

Θερμά χρώματα


Οι περισσότερες από εμάς έχουμε στο μυαλό μας όταν μιλάμε για ανταύγειες τα πιο ψυχρά χρώματα όπως το ξανθό. Πλέον όμως αυτή την άνοιξη οι χάλκινες και πιο βουτυρένιες ανταύγειες θα έχουν την τιμητική τους. Μάλιστα η celebrity hairstylist, Clayton Hawkins, υποστηρίζει πως οι θερμές αποχρώσεις κολακεύουν όλες τις επιδερμίδες. Κάτι που δεν γίνεται με τις ψυχρές. Οπότε την επόμενη φορά που θα κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο σου, κάνε το βήμα και ζέστανε λιγάκι το χρώμα σου. Σημείο αναφοράς για αυτό το λουκ είναι η κομψή κουπ της Sophia Loren.

Cher


Βλέποντας το όνομα της Cher νομίζω ξέρεις ακριβώς το στυλ μαλλιών που είναι ξανά της μόδας. Ίσια και πυκνά. Το πιο βασικό όμως είναι να λάμπουν από υγεία. Για να το πετύχεις αυτό την επόμενη φορά που θα λούσεις τα μαλλιά σου εφάρμοσε ένα leave-in conditioner. Στη συνέχεια πιάσε τα μαλλιά σου σε μια sleek αλογοουρά ή έναν σινιόν. Έτσι θα θρέφεις τα μαλλιά σου ενώ ταυτόχρονα θα έχεις και ένα άψογο hair look.

www.savoirville.gr

Έλαιο αργκάν 50ml

Έλαιο αργκάν 100ml.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr