Φανταστική μάσκα προσώπου για σούπερ φυσικό lifting

Φανταστική μάσκα προσώπου για σούπερ φυσικό lifting

Κι όμως το έχουμε ξαναπεί, η φύση μας δίνει αγαθά που πραγματικά κάνουν θαύματα… Έτσι νομίζω ότι σήμερα θα σας κάνω λίγο παραπάνω χαρούμενες.. Μιλάω για τα λίγο μεγαλύτερα κορίτσια…

Υπάρχει ένα υλικό που βοηθάει πάρα πολύ τις ώριμες επιδερμίδες και αυτό είναι ο λιναρόσπορος.. Αν τον χρησιμοποιήσετε σωστά για λίγο καιρό.. θα δείτε ένα νέο πρόσωπο και πραγματικά δεν θα το πιστεύετε..

 

Προετοιμασία

Θα χρειαστείτε 1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο και μισό φλιτζάνι νερό.. Θα το ανακατέψετε και θα το αφήσετε σκεπασμένο όλη την ημέρα.. Όταν θα πάτε το βράδυ να χρησιμοποιήσετε το μίγμα θα δείτε ότι έχει μετατραπεί σε κάποιο είδος ζελέ..

Θα καθαρίσετε πολύ καλά το πρόσωπο και θα απλώσετε την μάσκα λιναρόσπορου.. Μόλις στεγνώσει προσθέστε λίγο ακόμα στο πρόσωπο και περιμένετε πάλι … Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή την διαδικασία για 3-4 φορές.. Μόλις στεγνώνει να προσθέτετε κι άλλο Όλη η διαδικασία θα πάρει περίπου 30 λεπτά.. Αμέσως μετά ξεπλένετε το πρόσωπο με χλιαρό νερό και βάζετε την κρέμα σας..

Είναι μια μάσκα-θεραπεία που πρέπει να την κάνετε κάθε βράδυ για τουλάχιστον 1-2 εβδομάδες… Το δέρμα σας θα γίνει πιο σφριγηλό, λαμπερό, νεανικό..

Δοκιμάστε την…

www.elenifourli.gr

Λινέλαιο. Πρόληψη καρκίνου, μείωση χοληστερίνης, ανοσοποιητικό απο τα μυστικά ομορφιάς!

Αλεσμένος λιναρόσπορος

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr