2 φυσικές – θεραπευτικές μάσκες για ταλαιπωρημένα μαλλιά

2 φυσικές – θεραπευτικές μάσκες για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Η αλήθεια είναι ότι τα συχνά χτενίσματα ..οι βαφές, οι ανταύγειες.. και το πιστολάκι όλη την ώρα .. μπορούν πραγματικά να ταλαιπωρήσουν , ακόμα και να καταστρέψουν τα μαλλιά μας.. Ειδικά εμείς οι ξανθιές έχουμε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.. Σήμερα λοιπόν αγαπημένες αναγνώστριες του elenifourli.com μας έχω δυο πανεύκολες φυσικές- σπιτικές θεραπείες, για να δούμε και πάλι τα μαλλιά μας ‘’ζωντανά’’ και λαμπερά..

 

Μάσκα με αβοκάντο

 

Το αβοκάντο περιέχει λιπαρά οξέα και πρωτεΐνες που βοηθούν και ενισχύουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να λιώσουμε μερικά αβοκάντο στο μίξερ μαζί με μαγιονέζα.. Βάζουμε αυτή την μάσκα στα μαλλιά μας για μερικά λεπτά πριν από το λούσιμο… Θα με θυμηθείτε..

Μάσκα με γιαούρτι

Τα περισσότερα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το γιαούρτι ή η κρέμα γάλακτος, περιέχουν πρωτεΐνες και γαλακτικό οξύ, κατάλληλα για την θεραπεία των μαλλιών μας.. Μπορούμε να φτιάξουμε μια μάσκα από ένα γιαούρτι και ένα αυγό. Βάζουμε το αυγό στο γιαούρτι .. ανακατεύουμε και απλώνουμε το μίγμα στα μαλλιά μας για 20 λεπτά. Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό..

Βασικά δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο.. για μαλλιά μεταξένια και λαμπερά..

Ξεκινάμε σήμερα κιόλας..

Ελένη ♥♥

www.elenifourli.gr

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Αιθέριο Έλαιο Κέδρου Για Λιπαρά δέρματα και Μαλλιά

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Καστορέλαιο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr