Συμβουλές μακιγιαζ για ώριμες επιδερμίδες

Συμβουλές μακιγιαζ για ώριμες επιδερμίδες

Tips μακιγιάζ για ώριμες επιδερμίδες
Η ομορφιά δεν έχει ηλικία

Για κάθε ηλικία όμως, υπάρχουν τα κατάλληλα μυστικά ομορφιάς που θα αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό σας.

Ποιο είναι το μακιγιάζ που ταιριάζει στις πιο ώριμες επιδερμίδες; Τι χρειάζεται να αλλάξετε στη ρουτίνα σας και ποια προϊόντα πρέπει να αντικατασταθούν;

Μια από τις βασικότερες αφίξεις στο νεσεσέρ σας, πρέπει να είναι το πράιμερ. Επιλέξτε ένα προϊόν που θα βοηθήσει στην καλύτερη εφαρμογή του foundation, θα δημιουργήσει ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα και θα γεμίσει τις ρυτίδες.

Για το μακιγιάζ της βάσης, επιλέξτε ένα προϊόν που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα ενώ θα προσφέρει την ανάλογη κάλυψη. Μια πολύ ενυδατική CC ή BB Cream, θα βελτιώσει την ξηρότητα, ενώ πολύ καλή επιλογή μπορεί να είναι και ένα φον ντε τεν με αντιγηραντικές ιδιότητες που θα ενισχύσει την καθημερινή φροντίδα του δέρματος.

Εάν χρησιμοποιείτε κραγιόν, απαραίτητος σύμμαχος σας σε αυτή την ηλικία είναι το μολύβι χειλιών. Δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιήσετε για να τονίσετε το περίγραμμα τους, αλλά θα σας βοηθήσει για να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο πριν την εφαρμογή του κραγιόν, έτσι ώστε να μην ξεφύγει το προϊόν στις ρυτίδες γύρω από τα χείλη.

Κεφάλαιο φρύδια: με τα χρόνια, γίνονται περισσότερο αραιά ενώ μειώνεται η μελανίνη. Χρησιμοποιείστε ένα μολύβι φρυδιών για να δημιουργήσετε το τέλειο σχήμα, όμως προσοχή στην απόχρωση! Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι πολύ πιο σκούρα από τον φυσικό τόνο των φρυδιών σας.

Καλό θα είναι, να αποφύγετε τις δοκιμές των τάσεων που θέλουν λάμψεις ή φωτοσκιάσεις, καθώς και στις δύο περιπτώσεις το μόνο που θα συμβεί, θα είναι να τονιστούν ακόμη και οι παραμικρές ατέλειες που θα θέλατε να καμουφλάρετε.

www.marieclaire.gr

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!
Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Αιθέριο Έλαιο Λιβάνι. για την ανανέωση κουρασμένων και γερασμένων δερμάτων.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr