Αυτό είναι το “εσωτερικό αντηλιακό” που μειώνει τις ρυτίδες!

Αυτό είναι το “εσωτερικό αντηλιακό” που μειώνει τις ρυτίδες!

Όποια γυναίκα και αν ρωτήσετε, θα σας πει ότι εκείνο που την ανησυχεί περισσότερο στην εξωτερική της εμφάνιση από την πάροδο του χρόνου, είναι οι ρυτίδες του προσώπου. Και πώς να μην έτσι, αφού το πρόσωπό μας είναι αυτό που μπορεί από μόνο του να μας κάνει να φαινόμαστε χρόνια νεώτεροι ή γερασμένοι.

Υπάρχουν κρέμες και τοπικές θεραπείες για τις ρυτίδες, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο εμπόριο και σίγουρα βοηθούν στην καταπολέμησή τους, αλλά υπάρχει ένας πιο φυσικός τρόπος για να το πετύχετε αυτό: ένα αντιοξειδωτικό που ονομάζεται ασταξανθίνη (astaxanthin).

Από Μιχάλης Θερμόπουλος 

Η ασταξανθίνη είναι ένα από τα ισχυρά αντιοξειδωτικά που προέρχονται από την οικογένεια των καροτενοειδών, τα οποία είναι οργανικές χρωστικές ουσίες που βρίσκονται φυσικά σε άλγη και άλλα παρόμοια υποβρύχια φυτά και μικροοργανισμούς. Οι άνθρωποι συνήθως παίρνουν ασταξανθίνη με την κατανάλωση θαλασσινών οστρακοειδών, όπως γαρίδες, αστακοί, καβούρια και άλλα κελυφωτά ζώα.

 

Η ασταξανθίνη έχει έρθει στο προσκήνιο της δερματολογίας παγκοσμίως στην αντιμετώπιση των ρυτίδων. Έρευνα έχει δείξει ότι η αντιρυτιδική δράση της ασταξανθίνης έγκειται στην ικανότητά της να προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες (UV) του ήλιου. Ο ήλιος είναι ένας από τους μεγαλύτερους “ενόχους” για τις ρυτίδες. Η ικανότητα της ασταξανθίνης να δημιουργεί ένα φυσικό εσωτερικό φράγμα απέναντι στις ακτίνες καθυστερεί σε μεγάλο βαθμό τις επιπτώσεις του ήλιου σε άνδρες και γυναίκες.

Η ασταξανθίνη έχει αντιγηραντικά οφέλη για τη φροντίδα του δέρματος και οι ειδικοί λένε ότι λειτουργεί ως εσωτερικό αντηλιακό, προστατεύοντας βαθιά το δέρμα σας από τον ήλιο. Αλλά έχει και άλλες αντιγηραντικές λειτουργίες. Το θρεπτικό αυτό συστατικό έχει αποδειχθεί ότι είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την ανακούφιση από τους ήπιους πόνους στο σώμα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει με φυσικό τρόπο στην βελτίωση της αντοχής, της δύναμης και των επιπέδων ενέργειας του οργανισμού.

www.iatropedia.gr

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Ροδέλαιο. Σύσφιξη, τόνωση, λάμψη. Ιδανικό για καπνίστριες!

Αιθέριο έλαιο μέντας. Σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα.

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr