Δοκίμασα μια σπιτική κρέμα για τις κοκκινίλες και αυτό ήταν το αποτέλεσμα

Δοκίμασα μια σπιτική κρέμα για τις κοκκινίλες και αυτό ήταν το αποτέλεσμα

Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή είναι ικανή να αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας

Οι σπιτικές συνταγές προϊόντων περιποίησης είναι μικρά θαύματα για το δέρμα μας, καθώς για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται μόνο αγνά και καθαρά υλικά. Οι περισσότερες γυναίκες, όμως, φοβόμαστε να πάρουμε την φροντίδα του προσώπου μας στα χέρια μας, γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα τα καταφέρουμε ή ότι η σπιτική συνταγή δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα στην όψη της επιδερμίδα μας.

Πρόσφατα ανακάλυψα μια σπιτική συνταγή για την αντιμετώπιση τόσο των κοκκινίλων όσο και του ξηρού δέρματος που υπόσχεται να προσφέρει άμεση ενυδάτωση και μαλάκο δέρμα κι αποφάσισα να τη δοκιμάσω:

Υλικά

1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας

-2 κουταλάκια του γλυκού βούτυρο καριτέ

-4-5 σταγόνες tea tree

ένα μικρό δοχείο για να αποθηκεύσετε την κρέμα

Οδηγίες

Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη. Αφού ρίξετε όλα τα υλικά σε ένα μπολάκι, μπορείτε είτε να τα ζεστάνετε λίγο είτε όχι, τα ανακατεύετε καλά. Η θαυματουργή κρέμα είναι έτοιμη. Αν ο καιρός είναι ζεστός καλό θα ήταν να βάλετε την κρέμα στο ψυγείο ώστε να διατηρηθεί περισσότερο.

Το βούτυρο καριτέ βοηθάει στη θεραπεία παλιότερων ουλών ή σημαδιών από ακμή που έχετε στο πρόσωπό σας ενώ το λάδι καρύδας θα βοηθήσει στην ενυδάτωση. Τέλος, το tea tree συμβάλλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των ερυθρών σημείων της επιδερμίδας σας.

Εφάρμοσα την κρέμα σε καθαρό πρόσωπο για 10 λεπτά και την αφαίρεσα με νερό. Έπειτα, σκούπισα το πρόσωπό μου με μια καθαρή πετσέτα ταμποναριστά. Το αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα του προσώπου μου ήταν απαλή πριν καν βάλω ενυδατική (ένιωθα ότι δεν χρειαζόταν να βάλω ενυδατική) και οι κοκκινίλες -αν και δεν είχαν εξαφανιστεί-έμοιαζαν πιο αόρατες αφού όλο το πρόσωπό μου είχε ένα ομοιόμορφο ροδαλό χρώμα.

Η κρέμα είναι ιδανική για εφαρμογή πριν το μακιγιάζ, αφού το foundation στρώνει άνετα και χωρίς ενυδατική, ενώ έχει και μεγαλύτερη διάρκεια!

Επιμέλεια: Άννα Καντζηλιέρη

www.gynaikamagazine.gr

Έλαιο Καρυδας -καλλυντικό-σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

Αιθέριο Έλαιο Kαρύδας λεύκανση και λάμψη!

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

Αιθέριο Έλαιο Τεϊόδεντρο (Tea tree).

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr