12 ιδέες για να φτιάξεις ανοιξιάτικες πλεξούδες στα μαλλιά σου

12 ιδέες για να φτιάξεις ανοιξιάτικες πλεξούδες στα μαλλιά σου

Όσο ο καιρός ζεσταίνει τόσο περισσότερο θέλουμε να πιάνουμε τα μαλλιά μας ψηλά ώστε να μην μας ζεσταίνουν περισσότερο και να μην μας ενοχλούν όταν ιδρώνουμε. Οι πλεξούδες είναι ένας εύκολος τρόπος για να μαζέψεις τα μαλλιά σου και σήμερα θα σου δείξουμε πολλούς τρόπους για να τις υιοθετήσεις ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου.

#1. Φτιάξε σε όλα τα μαλλιά σου 4 πλεξούδες και μάζεψε τις 2 μπροστινές ψηλά στο κεφάλι δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο στεφανάκι. Στερέωσε τις άλλες δύο πλεξούδες στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου με hair clips και είσαι έτοιμη!

 

#2. Μια γαλλική πλεξούδα είναι η ιδανική λύση ειδικά αν σου αρέσει η γυμναστική και θέλεις να δείχνεις στιλάτη και όμορφη ακόμα και στο γυμναστήριο. Αν θέλεις να υιοθετήσεις αυτό το χτένισμα σε μια βόλτα κάνε μια πιο χαλαρή και ατημέλητη πλεξούδα αφήνοντας μερικά τουφάκια να πέσουν δεξιά και αριστερά του προσώπου σου.

#3. Χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο μέρη και ξεκίνα να κάνεις 2 ξεχωριστές αλογοουρές. Αυτό το look μας αρέσει ιδιαίτερα σε γυναίκες με μέτριο μήκος μαλλιών.

#4. Θέλεις να εξελίξεις λίγο παραπάνω το συγκεκριμένο look; Πιάσε τις δύο πλεξούδες σε 2 κότσους ψηλά στο κεφάλι και είσαι έτοιμη!

#5. Μια ακόμα ιδέα που θα λατρέψεις και θα δώσει μια ωραία πινελιά στην κλασική και συνηθισμένη σου αλογοουρά είναι να κάνεις μερικά μικρά πλεξουδάκια σε διάφορα σημεία των μαλλιών σου. Αφού δημιουργήσεις τις πλεξούδες, πιάσε τα μαλλιά σου σε αλογοουρά και αν θέλεις δέσε ένα φουλάρι με ζωηρά χρώματα στα μαλλιά σου.

#6. Aν επιθυμείς να δημιουργήσεις ένα πιο βραδινό hair look με πλεξούδες τότε μπορείς να φτιάξεις μια γαλλική πλεξούδα από τη μια μεριά του κεφαλιού σου. Αν την κάνεις πολύ σφιχτή θα φαίνεται το look σου πιο pank ενώ αν την κάνεις πιο χαλαρή και ατημέλητη θα φαίνεται πιο girly.

www.limeandlife.com

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr