White-Blode: Οι πιο light ιδέες για να βάλεις λευκό χρώμα στα μαλλιά σου αυτή την άνοιξη!

White-Blode: Οι πιο light ιδέες για να βάλεις λευκό χρώμα στα μαλλιά σου αυτή την άνοιξη!

Το white-blonde είναι μια τάση που έχουμε λατρέψει αυτή την άνοιξη και ήδη έχουν αρχίσει να υιοθετούν πολλές stars. Υπάρχουν 2 τρόποι για να πετύχεις αυτό το look στα μαλλιά σου. Ο ένας τρόπος αφορά τις πιο τολμηρές καθώς όλα τα μαλλιά βάφονται σε μια ενιαία απόχρωση που είναι τόσο ανοιχτή που με δυσκολία αναγνωρίζεις το βασικό χρώμα. Ο άλλος τρόπος, που έχει αποκτήσει ακόμα περισσότερες fans, γίνεται με ανταύγειες.

Συγκεκριμένα πάνω σε μια ξανθιά βάση μπαίνουν διακριτικές λευκές τουφίτσες που δίνουν μια ωραία φρέσκια πινελιά σε όλο το look.

8 ανοιξιάτικες αποχρώσεις μαλλιών που θα δείχνουν ακόμα πιο ωραίες το καλοκαίρι!

Η Chloe Grace Moretz είναι μια από τις stars που δοκίμασαν αυτή την τάση με μεγάλη επιτυχία και το στιλ της μας αρέσει πολύ.

Οι ανταύγειες είναι τόσο διακριτικές και θα τις λατρέψεις! Δοκίμασέ τις τώρα, που το καλοκαίρι πλησιάζει, και θα ενθουσιαστείς.

Αν από την άλλη μεριά θέλεις να κάνεις κάτι πιο τολμηρό τότε υιοθέτησε το white-blonde look σε όλα τα μαλλιά σου. Είναι ένα έντονο look που θα σου δώσει αμέσως στιλ και θα μας άρεσε να το δούμε τόσο σε μακρύ μήκος όσο και σε πιο κοντό, όπως το τόλμησε η Vanessa Hudgens.

Το πόσο ανοιχτή ή σκούρα θα είναι η βάση σου μπορείς να το επιλέξεις εσύ. Για τις ανταύγειες διάλεξε ένα baby blonde που αποτελεί επίσης τάση και μην ρισκάρεις να δοκιμάσεις τις λευκές ανταύγειες πάνω σε κίτρινα ξανθά που είναι λίγο…κιτς.

Όσον αφορά το total white blonde μπορείς επίσης να διαλέξεις την απόχρωση που θέλεις ώστε να νιώθεις και εσύ πιο άνετα με το αποτέλεσμα.

www.limeandlife.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr