Smoothie Fat Hater – θησαυρός που μας χορταίνει και καίει λίπος

Smoothie Fat Hater – θησαυρός που μας χορταίνει και καίει λίπος

Τα smoothies θεωρούνται από τους διατροφολόγους ιδανική επιλογή για το πρωινό μας γεύμα, καθώς αποτελούν «βόμβα» βιταμινών και συνάμα μας χορταίνουν και μας γεμίζουν ενέργεια για να αρχίσουμε την ημέρα μας με τον καλύτερο τρόπο.

Υπάρχουν γυναίκες που τα επιλέγουν και για απογευματινό, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες που δεν διστάζουν να τα καταναλώσουν ακόμα και κατά τις μεσημεριανές ή απογευματινές τους βόλτες, αντί για καφέ. Και ποιος θα μπορούσε να τις αδικήσει;

Τα ροφήματα αυτά αντικαθιστούν πλήρως ένα γεύμα της ημέρας, καθώς είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και σαφώς μπορούν να θεωρηθούν η πιο υγιεινή επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Κυρίως όταν φτιάχνονται από φρέσκα φρούτα και ετοιμάζονται στην κουζίνα του σπιτιού μας!

Αν κι εσύ αγαπάς τα φρέσκα, δροσερά smoothies και τάσσεσαι της υπέρ υγιεινής διατροφής δεν έχεις παρά να τα προτιμήσεις.

Σήμερα, φτιάχνουμε μαζί ένα δυναμωτικό, χορταστικό και «εχθρό του λίπους» ρόφημα που αξίζει να βάλουμε για τα καλά στη διατροφική μας ρουτίνα.

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι δύο μεγάλα πράσινα μήλα, ένα μεγάλο φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου, μία κουταλίτσα του γλυκού μέλι και λίγη κανέλλα.

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε τα μήλα στο μπλέντερ και συνεχίζουμε προσθέτοντας το γάλα αμυγδάλου και το μέλι. Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο ποτήρι και αν θέλουμε προσθέτουμε κανονικό ή τριμμένο πάγο.

Πασπαλίζουμε με λίγη κανέλλα –η οποία φημίζεται για τις αντιοξειδωτικές τις ιδιότητες- και απολαμβάνουμε αμέσως. Λύση εύκολη, χορταστική και κυρίως… πεντανόστιμη.

Και το καλύτερο; Ιδανική για ενεργοποίηση του μεταβολισμού και καύση λίπους.

www.limeandlife.com

Μίξη βοτάνων για το αδυ

νάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Aronia Berries

BUTCHER’S BROOM 500 MG 100CAPS. Ενίσχυση κυκλοφορικού,φλεβίτιδα,αιμοροείδες, αθηροσκλήρωση

Maca Powder Μάκα. Βιολογική ρίζα

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr