Σέρουμ για λάμψη και λεύκανση με αλόη και τριαντάφυλλο.

Σέρουμ για λάμψη και λεύκανση με αλόη και τριαντάφυλλο.

 

Serum εκθαμβωτικής λάμψης με τριαντάφυλλο και aloe vera

Το serum συνήθως είναι ένα προϊόν με συμπυκνωμένη μορφή, έτσι λοιπόν απαιτούνται μόνο ελάχιστες σταγόνες για όλο το πρόσωπο.Τοποθετείται πριν από την κρέμα ημέρας, ή νύχτας, σε καθαρό πάντα δέρμα.

Το συγκεκριμένο serum έχει θεαματικά αποτελέσματα και πολύ άμεσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε λάμψη στο δέρμα. Αυτό το serum το φτιάχνουμε μόνες μας και είναι εκτός από φυσικό και αρκετά οικονομικό.

 

Τι θα χρειαστούμε…

5ml ζελέ αλόης

Ροδόνερο
3 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο
1 αμπουλίτσα βιταμίνη Ε

Πως φτιάχνεται…

Βάζουμε με σύριγγα στο φιαλίδιο το ζελέ αλόης, χωρίς να το γεμίσουμε μέχρι επάνω, για να μπορούμε να συμπληρώσουμε και τα υπόλοιπα υλικά, προσθέτουμε μερικές σταγόνες ροδόνερο (όσο χρειάζεται για να μπορέσει να διαλυθεί η αλόη).

Προσθέτουμε 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο και την βιταμίνη Ε. Κουμπώνουμε και ανακινούμε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά.

Με λίγες μόνο σταγόνες καθημερινής χρήσης, τα αποτελέσματα αυτού του θαυματουργού serum θα σας εκπλήξουν από την πρώτη εβδομάδα και όλοι θα σας ρωτούν «μα, τι έχεις κάνει»;

Φυλάσσεται στο ψυγείο και η δοσολογία είναι για ένα περίπου μήνα.

Μερικά tips…

1 μικρό φιαλίδιο με δοσομετρητή ( αν δεν καταφέρετε να βρείτε θα χρησιμοποιήσετε ένα μικρό αποστειρωμένο βαζάκι)
Το κόστος των υλικών μας δεν θα ξεπεράσει τα 15 ευρώ και φυσικά φτάνουν για άπειρες δόσεις παρασκευής του συγκεκριμένου serum, καθώς επίσης και για χρήση τους σε πολλές άλλες φυσικές συνταγές.

Εκτός από τις ευεργετικές ιδιότητες του για την επιδερμίδα, το τριαντάφυλλο έχει αντικαταθλιπτική και ηρεμιστική δράση, κατ΄ επέκταση προσφέρει ηρεμία και ευεξία.
Παρ΄όλο που δεν υπάρχουν αντενδείξεις για την χρήση του αιθέριου ελαίου του τριαντάφυλλου, η χρήση των αιθέριων έλαιων δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

www.mediamagazine.gr

Καθαρό τζελ αλόης για υπέροχα καλλυντικά απο τα μυστικά ομορφιάς

Ροδόνερο. Το αρχαιότερο καλλυντικό. -απο τα μυστικά ομορφιάς

Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλου

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα