ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΟΝΕΣ ΛΑΔΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΟΝΕΣ ΛΑΔΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ

Τα λάδια προσώπου ανήκουν στην κατηγορία των πολύ αγαπημένων σας προϊόντων. Γνωρίζουμε βέβαια ότι το budget σας, όσο αφορά τις beauty αγορές, είναι περιορισμένο. Οι ανάγκες μεγαλώνοντας αυξάνονται. Οι φόρμουλες που είναι απαραίτητες καθημερινά είναι πολλές και αυτός είναι ο λόγος που προτιμάτε προϊόντα που φτιάχνετε μόνες στο σπίτι με φυσικά προϊόντα όπως φρούτα, γάλα και μέλι.

Γνωρίζουμε ότι είναι μια διαδικασία που σας αρέσει να κάνετε το weekend μιας και έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεση σας ενώ παράλληλα θέλετε να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής εβδομάδας.

Στο συγκεκριμένο post θα σας αποκαλύψουμε τον τρόπο να φτιάξετε ένα λάδι προσώπου για έξτρα λάμψη με δύο μόνο υλικά. Θα χρειαστείτε 1 φλιτζάνι πράσινο τσάι και 10 σταγόνες βιταμίνης Ε που θα βρείτε στα φαρμακεία ή στα καταστήματα με έλαια.

Πώς θα το φτιάξετε: Αρχικά βράστε το τσάι. Όταν ετοιμαστεί βάλτε το σε ένα μπουκάλι με απλικατέρ (ώστε να μπορείτε να ψεκάζετε το πρόσωπο σας). Προσθέστε τις σταγόνες της βιταμίνης και ανακινείστε καλά το μείγμα.

Το έλαιο λάμψης είναι έτοιμο για χρήση. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ αλλά και κάθε φορά που νοιώθετε την επιδερμίδα σας θαμπή και άτονη μέσα στη μέρα.

Παράλληλα, αν δεν σας αρέσει η ιδέα του σπρέι μπορείτε να το απλώνετε με τα χέρια στο πρόσωπο σας κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Το λάδι είναι κατάλληλο τόσο για την περιοχή του λαιμού όσο και του ντεκολτέ όπου το εφαρμόζετε με τον ίδιο τρόπο.

Φυσικά το απλώνετε πάντα σε καθαρή επιδερμίδα μετά την ενυδατική σας κρέμα ημέρας ή νύχτας.

timeforgoodnews.gr

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr