Πώς να προλάβετε τη χαλάρωση

Πώς να προλάβετε τη χαλάρωση

 

Πώς να προλάβετε τη χαλάρωση

Τι μπορείτε να κάνετε για να προλάβετε τη χαλάρωση; Δεν είναι μόνον η ηλικία αλλά και οι κακές συνήθειες που την προκαλούν!

1 Αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο για να αποτρέψετε την πρόωρη φθορά των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, των δομικών, δηλαδή, συστατικών του χορίου.

2 Αναζητήστε αντηλιακά προϊόντα με αντιοξειδωτικούς παράγοντες για την προστασία του δέρματος από το οξειδωτικό στρες.

3 Ενδυναμώστε τον επιδερμικό φραγμό με καθημερινή, εντατική ενυδάτωση.

4 Αποφύγετε την έντονη καταπόνηση των ιστών από τις συνεχείς διατάσεις και συστολές διατηρώντας σταθερό το βάρος μας.

5 Ενισχύστε το μυϊκό σύστημα με συστηματική άσκηση δίνοντας έτσι …παράταση χρόνου στην αναπόφευκτη μείωση της ελαστικότητας του δέρματος λόγω της βιολογικής γήρανσης.

6 Καθιερώστε μια ρουτίνα φυσικών ασκήσεων τέσσερις φορές την εβδομάδα, μία ώρα κάθε φορά που επικεντρώνονται στα σημεία του σώματος με χαλάρωση. Για τα χέρια τα βαράκια και τα push ups έχουν αποδείξει πως συμβάλλουν θετικά στην αύξηση της μυϊκής μάζας, που είναι άλλωστε και το ζητούμενο. Το τζόκινγκ, η κολύμβηση και το ποδήλατο είναι εξαιρετικοί τρόποι για να ενδυναμώσουμε το κάτω μέρος του σώματός μας, την κοιλιά και τους μηρούς.

7 Ενισχύστε τη διατροφή σας με πρωτεΐνες και πίνετε άφθονο νερό για την εκ των έσω ενυδάτωση και ενδυνάμωση του δέρματος.

8 Εφαρμόζετε καθημερινά μια εξειδικευμένη κρέμα σώματος με ενυδατική και συσφιγκτική δράση. Αναζητήστε συνθέσεις που περιέχουν παράγοντες οι οποίοι διεγείρουν τη λειτουργία των ινοβλαστών, όπως είναι η βιταμίνη C, το υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια, καφεΐνη αλλά και φυτικής προέλευσης συστατικά, όπως η centella asiatica με υψηλή περιεκτικότητα σε ουσίες που αποδεδειγμένα διεγείρουν τη σύνθεση νέου κολλαγόνου. Να επανέλθει η επιδερμίδα στην αρχική της μορφή είναι αδύνατον. Τα άμεσα αποτελέσματα που συνήθως διακρίνουμε οφείλονται κυρίως στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και στο φιλμ που σχηματίζουν τα μαλακτικά συστατικά της φόρμουλας. Για τη διαφορά όμως στην τονικότητα του δέρματος απαιτείται συνέπεια και επιμονή στη χρήση τους.

9 Συνδυάζετε απαραίτητα την εφαρμογή της συσφιγκτικής κρέμας με κινήσεις μασάζ. Μόνο έτσι μπορείτε να διασφαλίσετε την αποσυμφόρηση και ενεργοποίηση των ιστών, τη διάσπαση του τυχόν αποθηκευμένου λίπους και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας στα επίμαχα σημεία του σώματος.

omorfamystika.gr

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr