Ρυτίδες κάτω από τα μάτια: Οι 4 μοναδικοί τρόποι για να τις σβήσεις μια και καλή!

Ρυτίδες κάτω από τα μάτια: Οι 4 μοναδικοί τρόποι για να τις σβήσεις μια και καλή!

Ειδικά με τον 3ο θα πάθετε πλάκα!
Ρυτίδες κάτω από τα μάτια: Οι 4 μοναδικοί τρόποι για να τις σβήσεις μια και καλή!

Αν έχεις ρυτίδες κάτω από τα μάτια αυτοί είναι οι 4 μοναδικοί τρόποι για να τις σβήσεις μια και καλή!

Κοιτάχτηκες σήμερα στον καθρέφτη και παρατήρησες κάτι στα μάτια σου που δεν έχεις ξαναδεί; Έχεις γεμίσει ρυτίδες στο κάτω μέρος των ματιών σου;

 

Προσπάθησε να καταλάβεις πώς δημιουργήθηκαν

Οι ρυτίδες, συμπεριλαμβανομένων των ρυτίδων των ματιών, αποτελούν μέρος της διαδικασίας γήρανσης και δημιουργούνται λόγω απώλειας κολλαγόνου και ελαστίνης. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό η δημιουργία ρυτίδων να οφείλεται και σε κάποιες συνήθειες όπως κάπνισμα, επανειλημμένο τρίψιμο στα μάτια σας ή το να κοιμάσαι μπρούμυτα.

Επένδυσε σε μια καλή κρέμα ματιών

Όλες και όλοι καταλαβαίνουμε πως μια κρέμα δεν κάνει θαύματα. Είναι όμως μια καλή αρχή στην περιποίηση των ματιών. Σε γενικές γραμμές, η διατήρηση της περιοχής εκείνης ενυδατωμένης με τη χρήση κρέμας μπορεί να έχει μια θετική επίδραση, αν και δεν θα είναι τόσο μακράς διαρκείας. Οπότε μην παραλείψεις να χρησιμοποιήσεις και τα υπόλοιπα μυστικά της υπόλοιπης λίστας!

Δοκίμασε μια πιο άμεση λύση

Υπάρχουν πιο μακροπρόθεσμες λύσεις στο πρόβλημα των ρυτίδων κάτω από τα μάτια και περιλαμβάνουν ποικίλους βαθμούς αφοσίωσης και δυσφορίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι θεραπείες με λέιζερ, οι μικροσκοπικές ραδιοσυχνότητες και τα ενέσιμα όπως το Botox και τα συμπληρώματα. Μπορεί να είναι επώδυνα αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Πιες πολύ νερό

Όπως πάντα η λύση βρίσκεται οτι αγαπημένο μας νεράκι! Το νερό παρόλο που είναι το πιο απλό αγαθό που έχουμε στο σπίτι μας είναι και το πιο χρήσιμο. Με το να πίνεις νερό καταφέρνεις να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου και αυτό θα έχει θετικά αποτελέσματα και στην περιοχή των ματιών σου για σταματήσουν να εμφανίζονται οι ανεπιθύμητες ρυτίδες!

Ο χρόνος είναι αμείλικτος, στυγερός και μη αναστρέψιμος. Μια από τις πιο ορατές επιπτώσεις του είναι φυσικά η εμφάνιση των ρυτίδων που μπορεί για τους άντρες να σημαίνει γοητεία, για τις γυναίκες όμως έχει τελείως διαφορετικά αποτελέσματα.

Οι έντονες γραμμές που χαράσσονται στο πρόσωπό τους μειώνει την αυτοπεποίθησή τους και πολύ συχνά ψάχνουν τη λύση που θα τις απαλλάξει από αυτές. Και μάλλον όχι άδικα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ρυτίδες είναι οι γραμμές και οι πτυχές που σχηματίζονται στο δέρμα καθώς αυξάνεται η ηλικία. Παρατηρούνται περισσότερο γύρω από τα μάτια, το στόμα και τον λαιμό. Με την αύξηση της ηλικίας, το δέρμα γίνεται πιο λεπτό, λιγότερο ελαστικό και περισσότερο ξηρό, ενώ παράλληλα φθίνει η δυνατότητα του οργανισμού να διορθώνει τις βλάβες του.

Η κληρονομικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στην προδιάθεση για εμφάνιση ρυτίδων, μεγάλη είναι όμως και η επιρροή των εξωτερικών παραγόντων και του τρόπου ζωής. Οι τροφές που βάζετε στο πιάτο σας και κατ’ επέκταση στο σώμα σας μπορούν να επηρεάσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την εμφάνιση του προσώπου σας. Κάντε λοιπόν τις καλύτερες δυνατές διατροφικές επιλογές ώστε να καταπολεμήσετε το οξειδωτικό στρες και τις βλάβες που προκαλούνται στο σώμα σας και σας… φορτώνουν με χρόνια.

Βιταμίνη Α
Είναι απαραίτητη για τη συντήρηση και την επιδιόρθωση του ζωτικού ιστού του δέρματος και αποτελεί κλειδί για υγιή επιδερμίδα. Εάν δεν έχετε αρκετή βιταμίνη Α, η επιδερμίδα γίνεται λεπτή και ξηρή. Βάλτε στη διατροφή σας γλυκοπατάτες, καρότα και πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Τα προϊόντα περιποίησης με βιταμίνη Α συμβάλλουν στην καταπολέμηση της ακμής και μειώνουν γραμμές και ρυτίδες.

Βιταμίνες του συμπλέγματος Β
Βρίσκονται στη βρόμη, το καστανό ρύζι, τα αυγά και τις μπανάνες. Οι τροφές αυτές περιέχουν βιοτίνη, η οποία αποτελεί τη βάση των νυχιών, του δέρματος και των κυττάρων της τρίχας.

Βιταμίνη C
Καταναλώνετε άφθονα εσπεριδοειδή, πράσινα φυλλώδη λαχανικά, πιπεριές και κουνουπίδι, που είναι πλούσια σε βιταμίνη C, η οποία ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, συμβάλλοντας στη μείωση των ρυτίδων, στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στη μείωση της φθοράς από τον ήλιο.

Βιταμίνη Ε
Χρησιμοποιήστε βιταμίνη Ε στο δέρμα σας για να μειώσετε την εμφάνιση των ουλών και το τραχύ, ξηρό δέρμα. Για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας λεία και απαλή, προσθέστε στη διατροφή σας τρόφιμα που αναζωογονούν το ξηρό δέρμα, όπως τα καρύδια, οι ελιές και το σπανάκι.

ΠΗΓΗ: TV24

Καλλυντικό σέρουμ βιταμίνης C απο τα μυστικά ομορφιάς.

Υγρή βιταμίνη Α. Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr