3 σπιτικές μάσκες μαλλιών για μεταξένια υφή και λάμψη

3 σπιτικές μάσκες μαλλιών για μεταξένια υφή και λάμψη

 

Οι πρωτότυπες αυτές μάσκες προσδίδουν άμεσα στα μαλλιά μεγαλύτερη λάμψη και μεταξένια υφή.
Σου αρέσει να δοκιμάζεις σπιτικές μάσκες μαλλιών; Επίλεξε μία από τις παρακάτω ανάλογα με τον τύπο μαλλιών σου για να πετύχεις μεταξένια υφή και λάμψη.

Για ξηρά μαλλιά
Ανάμειξε 2 κουταλιές της σούπας λάδι ελιάς με μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκάλι. Μετά το λούσιμο άπλωσε το μείγμα σε νωπά μαλλιά κάνοντας μασάζ κυρίως στις άκρες. Άφησέ το να δράσει για 20 λεπτά. Ξέβγαλε πολύ καλά με άφθονο νερό.

Για κανονικά μαλλιά
Ανάμειξε 2 κουταλιές της σούπας λάδι ελιάς με 1/2 φλιτζάνι μέλι. Άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά κάνοντας απαλό μασάζ και τύλιξε τα μαλλιά με πετσέτα για 20 λεπτά. Αμέσως μετά ξέπλυνε και στη συνέχεια λούσε τα μαλλιά σου με σαμπουάν που να περιέχει ήπια και αγνά φυσικά συστατικά, τα οποία καθαρίζουν την τρίχα και δεν της αφαιρούν το πολύτιμο φυσικό λίπος.

Για φυσικά μαλλιά
Σε μπολ βάλε ελαιόλαδο με ένα αβγό. Πρόσθεσε λίγο ρούμι για να σπάσεις τη μυρωδιά του αβγού. Ανακάτεψέ τα και με μια χτένα πέρασε το μείγμα στα μαλλιά σου. Άφησέ το όσο πιο πολύ μπορείς. Ξέπλυνε βάζοντας πρώτα το σαμπουάν στο κεφάλι σου και μετά πρόσθεσε το νερό, για να φύγει το λάδι. Άφησέ τα στεγνώσουν χωρίς να χρησιμοποιήσεις σεσουάρ.

timeforgoodnews.gr

Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού.

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr