Θέλετε πιο μακριά, υγιή μαλλιά και τέλειο δέρμα; Αυτή είναι η τροφή που πρέπει να προσθέσετε στην καθημερινή σας διατροφή

Θέλετε πιο μακριά, υγιή μαλλιά και τέλειο δέρμα; Αυτή είναι η τροφή που πρέπει να προσθέσετε στην καθημερινή σας διατροφή

Η Victoria Beckham την καταναλώνει καθημερινά!

Χρύσα Δαρσακλή 

Αν μονίμως προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας και αυτά συνέχεια «σπάνε» και αν η επιδερμίδα σας δεν δείχνει λαμπερή και υγιής, όσο κι αν προσπαθείτε με τη ρουτίνα της περιποίησής σας, τότε ίσως αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι θέμα διατροφής.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχει μία τροφή η οποία θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε όλα τα παραπάνω, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την υγεία σας. Ο λόγος για τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα (τα καλά λιπαρά, μην σας πιάνει πανικός), τα οποία βρίσκονται σε μεγάλη συγκέντρωση σε τροφές όπως ο σολομός, σε διάφορα άλλα ψαρικά και σε μία ποικιλία ξηρών καρπών.

Η ίδια η Victoria Beckham έχει μάλιστα αποκαλύψει πως ο σολομός «έσωσε» το προβληματικό της δέρμα, μετά από προτροπή του δερματολόγου της. «Επισκέπτομαι έναν δερματολόγο, τον Dr. Harold Lancer, ο οποίος είναι εκπληκτικός. Τον ξέρω πολλά χρόνια, αυτός έσωσε το δέρμα μου. Στο παρελθόν είχα πολύ προβληματικό δέρμα και εκείνος μου είπε “Πρέπει να τρως σολωμό κάθε μέρα. Στο πρωινό, το μεσημεριανό ή το βραδινό, πρέπει να υπάρχει στη διατροφή σου καθημερινά”».

Εσείς ακόμα να το εντάξετε στο διαιτολόγιό σας;

www.instyle.gr

Έλαιο Αγριοτριανταφυλιάς απο τα Μυστικά ομορφιάς. Δέρμα χωρίς κηλίδες, ρυτίδες, ραγάδες
5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Δώσε κολλαγόνο στο δέρμα σου με λάδι σεντέλα ασιατική. Κατά της κυτταρίτιδας.

 

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr