Αυτές οι τροφές θα σας κρατήσουν για πάντα νέες

Αυτές οι τροφές θα σας κρατήσουν για πάντα νέες

Τροφές που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα να λάμπει και να έχει ελαστικότητα.

Δε θα το λέγαμε κρίση ηλικίας. Θα το αναφέρουμε ως επιθυμία να μείνετε για πάντα νέες, κάτι που το σκεφτόμαστε όλες. Εκτός λοιπόν από την όλη περιποίηση που κάνετε με κρέμες και γενικώς καλλυντικά, μπορείτε να εμπλουτίσετε και το διατροφολόγιό σας με τα παρακάτω.

Βρώμη: Και ναι μπορεί να λατρεύετε τα κρουασάν και τα αβγά για το πρωινό σας, αλλά το μυστικό της νεότητας δε βρίσκεται στα συστατικά τους. Τα αμινοξέα και η βιταμίνη 3 που κρύβονται μέσα στη βρώμη θα θρέψουν το δέρμα σας και φυσικά θα κρατήσουν τον οργανισμό σας πλήρη μέχρι το επόμενο γεύμα.

Γκρέιπφρουτ: Από ότι φαίνεται ένα γκρέιπφρουτ την ημέρα τις ρυτίδες κάνει πέρα. Πίνετε ένα ποτήρι καθημερινά από το συγκεκριμένο χυμό και δείτε την επιδερμίδα σας να μένει για πάντα απαλή και σφριγηλή. Το μυστικό του βρίσκεται βιταμίνης C που περιέχει και συμβάλλει στην παραγωγή του κολλαγόνου. Μήπως μετανιώνετε που το είχατε κάπως παρεξηγημένο;

Καρύδια: Αγαπημένα και θαυματουργό. Μπορείτε να τα ρίξετε μέσα στη σαλάτα σας ή ακόμη και να τα δοκιμάσετε ως σνακ μέσα στην ημέρα. Είναι πλούσια σε ωμέγα 3 λιπαρά και όσο παράξενο και αν σας φαίνετε, αυξάνουν τα επίπεδα της υγρασίας στο δέρμα σας και εμποδίζουν τις ρυτίδες να κάνουν την εμφάνισή τους.

Καφές: Η πρώτη λέξη που ίσως οι περισσότερες από εσάς ξεστομίζετε με το που ανοίξετε τα μάτια σας. Η καφεΐνη είναι απαραίτητη μέσα στην ημέρα (καλό θα ήταν να την αποφύγετε όμως στο πρωινό σας) καθώς τονώνει τα αιμοφόρα αγγεία και δίνει στο δέρμα σας μία πιο ομοιόμορφη όψη. Για αυτό, λοιπόν, κανονίστε το καφεδάκι που λέγατε με τη φίλη σας και μην το αναβάλλετε συνεχώς.

Μοτσαρέλα: Στην περίπτωση αυτή δε θα αναφερθούμε στο δέρμα σας, αλλά στη λευκότητα των δοντιών σας. Άλλωστε ένα φρέσκο πρόσωπο και λαμπερό δεν μπορεί να χαμογελάει με κιτρινισμένα δόντια. Για αυτό, λοιπόν, το συγκεκριμένο τυρί θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε αστραφτερό χαμόγελο. Εξαιτίας του ασβεστίου που περιέχει το σμάλτο των δοντιών δε θα χάσει ποτέ το χρώμα του.

www.onmed.gr

8 BILLION ACIDOPHILUS & BIFIDUS.Καθαρό στομάχι, έντερο, βελτιωμένη εντερική χλωρίδα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr