Tα μυστικά των stars αποκαλύπτονται! Θα πάθεις πλάκα με τις μαγικές συνταγές ομορφιάς που έχουν

Tα μυστικά των stars αποκαλύπτονται! Θα πάθεις πλάκα με τις μαγικές συνταγές ομορφιάς που έχουν

 

Οι stars του Hollywood ακολουθούν πιστά όλες τις τελευταίες τάσεις της ομορφιάς. Ωστόσο κάποιες από αυτές έχουν εφεύρει τα δικά τους μυστικά ομορφιάς που πλέον έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η Scarlett Johansson χρησιμοποιεί μηλόξυδο για να καθαρίζει το πρόσωπό της. Η ίδια θεωρεί πως είναι καλύτερο να αλείφεις το δέρμα σου με μηλόξυδο από το να βάζεις χημικά προϊόντα στο πρόσωπό σου.

Το πασίγνωστο μοντέλο Suki Waterhouse ξεπλένει τα μαλλιά της μετά το λούσιμο με Coca-Cola καθώς το συγκεκριμένο υγρό κάνει το look της πιο στυφό.

Η Gwyneth Paltrow βάζει στο στόμα της ελαιόλαδο το οποίο το αφήνει για 10-20 λεπτά!!! Η συγκεκριμένη τεχνική που πρέπει να γίνεται με άδειο στομάχι, βοηθάει στο να βελτιωθεί η υγιεινή του στόματος και διώχνει τις τοξίνες. Πώς να αντέξεις όμως, με ελαιόλαδο στο στόμα σου για 20 λεπτά;

Alessandra Ambrosio: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της κι έχουμε να μάθουμε πολλά

Όταν η Nicole Kidman ήταν κοκκινομάλλα συνήθιζε να κάνει μια μάσκα στα μαλλιά της που αποτελούνταν από χυμό κρανμπέρι. Η ίδια άπλωνε τη μάσκα στα μαλλιά της για λίγα λεπτά (αφού είχε λουστεί) και στη συνέχεια τα ξέπλενε καλά. Με αυτόν τον τρόπο πετύχαινε πιο λαμπερό χρώμα.

Η Catherine Zeta Jones φτιάχνει ένα μείγμα από μέλι και μπύρα και το βάζει αντί για conditioner στα μαλλιά της. «Μυρίζω σαν βαρέλι μπύρας για μέρες αλλά τουλάχιστον κάνει καλό στα μαλλιά μου», αποκαλύπτει η ίδια.

Η ηθοποιός πλένει τα δόντια της συχνά με πολτό από φράουλες που τις χαρίζουν το αστραφτερό λευκό που έχουν τα δόντια της.

 

Η Cindy Crawford βάζει σε βαποριζατέρ γάλα και ψεκάζει το πρόσωπό της για να το διατηρεί φρέσκο και ενυδατωμένο.

Τέλος, η Victoria Beckham απλώνει στο πρόσωπό της…περιττώματα πουλιών. Τα περιττώματα που χρησιμοποιούνται αποστειρώνονται με υπεριώδη ακτινοβολία και μετατρέπονται σε σκόνη που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της λάμψης του δέρματος, την επούλωση των σημαδιών και την αποκατάσταση της φυσικής όψης της επιδερμίδας.

www.limeandlife.com

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Πράσινο τσάι-ποικιλίες!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr