Οι τέσσερις τρόποι για να χάσεις όσο πιο γρήγορα τα κιλά που θες μέχρι να βάλεις μαγιό

Οι τέσσερις τρόποι για να χάσεις όσο πιο γρήγορα τα κιλά που θες μέχρι να βάλεις μαγιό

Οι τέσσερις τρόποι για να χάσεις όσο πιο γρήγορα τα κιλά που θες μέχρι να βάλεις μαγιό
Από εκεί που φορούσαμε παλτό και χοντρά φούτερ μέχρι πριν 10 μέρες, τσουπ ήρθε το Πάσχα, να σου και τα 30αρια και φύγαμε για καλοκαίρι.

Κάπου εκεί στο Summer Loading Finally που είδες στα stories στο Instagram, σε έπιασε πανικός, σου έφυγε το κατσικάκι από το χέρι και πήγες να προβάρεις τα μαγιό.

Οπότε ας ξεκινήσουμε με τέσσερις κινήσεις ματ για να χάσεις και τα ρημάδια τα κιλά που πήρες το Πάσχα και τα άλλα που φορτώθηκαν στη διάρκεια του χειμώνα.

Βήμα πρώτο: Ένα γεύμα την ημέρα ας είναι υγρό. Κι όταν λέμε υγρό, δεν σημαίνει πως θα υπολείπεται θερμίδων ή ότι απλά μιλάμε για ένα καφεδάκι ως μεσημεριανό. Κατανάλωσε μια σούπα, ένα smoothie με σκόνη πρωτεΐνης απλά βεβαιώσου ότι το υγρό γεύμα δεν ξεπερνά τις 200 θερμίδες και δεν είναι γεμάτο ζάχαρη και σοκολάτα.

Μία μέρα την εβδομάδα θα είναι η low calorie day σου: Μιλάμε για διακοπή θερμίδων που δεν επιτρέπει στον οργανισμό να χαλαρώσει και τον κρατά σε εγρήγορση. Η μείωση των θερμίδων για μία μόνο μέρα μπορεί να πυροδοτήσει την γρήγορη απώλεια βάρους οπότε μια μείωση της τάξης του 35-40% είναι ιδανική. Αν μπορείς να εφαρμόσεις την στρατηγική και διήμερο, ακόμα καλύτερα.

Δώσε βάση στα σνακ που χορταίνουν και σου αρέσουν. Χρειάζεσαι περίπου 3 με 4 σνακ την ημέρα και μπορείς να ενδώσεις και σε 1 φλιτζάνι φράουλες με home made σαντιγί με κρέμα γάλακτος light. 2 φλιτζάνια ποπ κορν χωρίς βούτυρο αλλά και καραβάκια μπανάνας με φυστικοβούτυρο και δάκρυα μαύρης σοκολάτας.

Γίνε vegan από το μεσημέρι και μετά: Όσο κρέας και ζωική πρωτεΐνη πρέπει να καταναλώσεις, κάνε το μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Έπειτα, εστίασε σε γεύματα που απαιτούν λίγο έως καθόλου μαγείρεμα. Η διατροφή αυτή θα σου εξασφαλίσει περισσότερες φυτικές ίνες και λιγότερες θερμίδες, ειδικά το βράδυ οπότε και ο μεταβολισμός μειώνεται φυσιολογικά

ΠΗΓΗ: queen.gr

 

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr