Το απίστευτα απλό χτένισμα που μου έχει χαρίσει δεκάδες κοπλιμέντα

Το απίστευτα απλό χτένισμα που μου έχει χαρίσει δεκάδες κοπλιμέντα

Θα πρέπει να ευχαριστήσω την Margot Robbie
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά όταν ο υδράργυρος αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου, αρνούμαι να ασχοληθώ παραπάνω από 5′ με τα μαλλιά μου. Αφήνω τα heat tools μου σκονίζονται για μερικούς μήνες και σκαρφίζομαι εύκολους τρόπους να δείχνω περιποιημένη και κομψή με τα φυσικά μαλλιά μου.

Μπορεί κάθε καλοκαίρι τα hair trends να είναι διαφορετικά, ωστόσο όλα έχουν ένα κοινό παρανομαστή: Τις πλεξούδες. Αυτές επέλεξα και πριν μερικές μέρες για να τιθασεύσω και να δώσω στυλ στα σπαστά μαλλιά μου και το αποτέλεσμα ήταν απρόσμενα καλό.

Με το που είδα το χτένισμα της Margot Robbie στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, ήξερα ότι αυτό θα γίνει το go to look μου για φέτος το καλοκαίρι. Η Margot αντλώντας έμπνευση από το iconιc χτένισμα της Shaton Tate στο Φεστιβάλ των Καννών του 1968, ίσιωσε ελαφρά τα μαλλιά της και έκανε πλεξούδες τις τέσσερις μπροστινές τούφες, μη στερεώνοντάς τες μάλιστα με κοκαλάκι για το απόλυτο messy look.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε το χτένισμα ήταν απίστευτα εύκολο να αντιγράψω αυτό το χτένισμα και αν και έχω τελείως διαφορετικά μαλλιά από την Margot, έδειξε τέλεια με τις επιμελώς ατημέλητες μπούκλες μου. Εάν τα μαλλιά σας είναι τελείως ίσια, θα σάς συμβούλευα να τα ψεκάσετε με ένα από ΑΥΤΑ τα sea salt sprays για να τους δώσετε μια περισσότερο messy υφή, που ταιριάζει μοναδικά με το συγκεκριμένο χτένισμα.

www.marieclaire.gr

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr