9 βήματα να διώξεις τις τοξίνες από το σώμα σου

9 βήματα να διώξεις τις τοξίνες από το σώμα σου

Αυτές είναι οι βασικές συνήθειες που θα πρέπει να υιοθετήσεις.

Γράφει:
Κωνσταντίνα Μερκούρη

Πώς φεύγουν οι τοξίνες

Θέλεις να διώξεις τις τοξίνες από το σώμα σου, να νιώσεις πιο υγιής και ανάλαφρη, αλλά και να χάσεις μερικά κιλά γρήγορα και εύκολα; Παρακάτω θα βρεις 9 φυσικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να το πετύχεις άμεσα και να μάθεις πώς φεύγουν οι τοξίνες γρήγορα.

Πώς φεύγουν οι τοξίνες; 9 τρόποι για να το πετύχεις γρήγορα:

1 Πιες πολύ νερό
Το νερό είναι ένας καλός και φυσικός τρόπος για να διώξεις τις τοξικές ουσίες από το σώμα σου και να το «καθαρίσεις». Όσο περισσότερο νερό πίνεις, τόσο γρηγορότερα θα καταφέρεις να καθαρίσεις τον οργανισμό σου.

2. Απόφυγε την επεξεργασμένη ζάχαρη
Η επεξεργασμένη ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά κάνουν το σώμα να μπλοκάρει τον φυσικό του μεταβολισμό και δημιουργούν υπερβολική γλυκόζη στο αίμα. Αντί αυτών, προτίμησε φυσικά γλυκαντικά όπως η καστανή ζάχαρη, το σιρόπι σφενδάμου και το μέλι.

3. Προτίμησε φυσικές και βιολογικές τροφές
Τα βιολογικά φρούτα, λαχανικά και κρέατα δεν περιέχουν τόσες τοξίνες. Έτσι, η κατανάλωσή τους θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σου να λειτουργεί καλύτερα και να αποβάλλεις γρηγορότερα τις τοξίνες από το σώμα σου.

4. Διατήρησε καθαρό το περιβάλλον σου
Οι τοξίνες και οι τοξικές ουσίες εισχωρούν στο σπίτι σου μέσα από τα ανοιχτά παράθυρα και τις πόρτες, κάτι που φυσικά αναπνέεις στη συνέχεια. Έτσι, το να διατηρείς τον αέρα και το περιβάλλον σου καθαρό αποτελεί μια πολύ καλή λύση για την αποτοξίνωση του οργανισμού σου.

5. Αντί για καφέ, πιες πράσινο τσάι
Ο καφές περιέχει συστατικά που μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα της χοληστερόλης. Προτίμησε λοιπόν να πιεις ένα πράσινο τσάι ή κάποιο βότανο, που αποτελούν και μια σούπερ αποτοξινωτική επιλογή.

6. Κάνε γυμναστική
Το να ιδρώνεις αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να διώξεις τις τοξίνες που έχουν συγκεντρωθεί στο σώμα σου. Όσο περισσότερο ιδρώνεις, τόσο περισσότερο «καθαρίζεις» το σώμα σου.

7. Κατανάλωσε τροφές με προβιοτικά
Το πεπτικό σας σύστημα, και το πόσο καλά αυτό λειτουργεί, είναι το κλειδί για τη σωστή λειτουργία του σώματος. Για να διευκολύνεις τη σωστή αυτή λειτουργία προτίμησε τροφές με προβιοτικά, που βοηθούν τη σωστή λειτουργία του εντέρου. Μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι το κεφίρ ή το απλό γιαούρτι.

8. Πιες κόκκινο κρασί
Μπορεί να σου ακούγεται κάπως περίεργο, όμως, πολλές μελέτες αποδεικνύουν πως ένα ποτήρι κόκκινο κρασί την ημέρα μπορεί να βελτιώσει το επίπεδο της χοληστερόλης στο σώμα σου και να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.

9. Πιες αποτοξινωτικά smoothies
Η κατανάλωση πολλών ακατέργαστων φυτικών ινών μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της πέψης και, ως εκ τούτου, να σε βοηθήσει να καθαρίσεις το σώμα σου από τις τοξίνες. Φτιάξε smoothies με φρούτα και λαχανικά ή προβιοτικά τρόφιμα όπως κεφίρ ή γιαούρτι. Συνδύασε τα συστατικά που σου αρέσουν, ωστόσο φρόντισε να είναι όλα ωμά.

www.missbloom.gr

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Αιθέριο Έλαιο Μάραθος. Ενίσχυση αδυνατίσματος. Μείωση κατακράτησης.

Βιολογικά Acai Berries σε σκόνη. Μούρα

Cacao Beans (σπόροι κακάο)

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr