6 Ανεπανάληπτα Και Κορυφαία Μυστικά για Επίπεδη Κοιλιά από … Τώρα!

6 Ανεπανάληπτα Και Κορυφαία Μυστικά για Επίπεδη Κοιλιά από … Τώρα!

Μειώστε το κοιλιακό Λίπος και αποκτήστε επίπεδη κοιλιά

Το αποθηκευμένο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς δεν είναι μόνο αντιαισθητικό αλλά και επικίνδυνο για την υγεία, ειδικότερα για την καρδιά μας. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να μειώσετε το κοιλιακό λίπος και θα αποκτήστε επίπεδη κοιλιά σύντομα.

1 Καταναλώστε πρωτείνη μεταξύ 4 -5 το μεσημέρι

Φάτε ένα σνακ που περιέχει πρωτεΐνη μεταξύ 15:00-16:00 όπως μία μπάρα πρωτεΐνης, 1 κομμάτι τυρί με χαμηλά λιπαρά ή μία χούφτα ανάλατα αμύγδαλα με ένα μήλο. Είναι σημαντικό να μην παραλείπετε ένα τέτοιο σνακ την ώρα αυτή γιατί ενισχύει τον μεταβολισμό σας και διατηρεί τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα σταθερά. Εάν πέφτουν τα επίπεδα τότε εκκρίνεται ινσουλίνη, μια ορμόνη που παράγεται από το πάγκρεας και ρυθμίζει το επίπεδο της γλυκόζης, που δίνει ενέργεια στο αίμα. Το σώμα χρειάζεται μια σταθερή ποσότητα γλυκόζης όλη την ημέρα. Αυξημένα επίπεδα ινσουλίνης προωθούν την αποθήκευση λίπους στον οργανισμό και κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς. Τρώγοντας κάθε τρεις έως τέσσερις ώρες θα διατηρήσετε τα επίπεδα της γλυκόζης σταθερά. Δοκιμάστε επίσης:

 

2 Μασήστε καλά

Το μάσημα είναι η Νο 1 συμβουλή που συστήνουν οι ειδικοί για την πρόληψη του φουσκώματος. Μασάτε πολύ καλά τις τροφές. Η πέψη ξεκινά από το στόμα, και χωρίς σωστή μάσηση, τα τρόφιμα δεν πέπτονται σωστά. Καλύτερη πέψη σημαίνει λιγότερα αέρια και φούσκωμα. Δοκιμάστε:

 

3 Κάνετε ασκήσεις ενδυνάμωσης, όχι κοιλιακούς

Αν θέλετε να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά τότε κάντε ασκήσεις ενδυνάμωσης για 20 λεπτά κάθε μέρα (βάρη, λάστιχα κ.λπ.) και θα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικότερα τη συσσώρευση λίπους στην κοιλιά αντί να κάνετε αεροβική γυμναστική (π.χ. διάδρομο, τρέξιμο, κολύμβηση). Αυτό έδειξε πρόσφατη έρευνα της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης και –ιδανικά– ο συνδυασμός της προπόνησης δύναμης με αεροβική άσκηση βοηθούν στη μείωση της ποσότητας λίπους στην κοιλιά και παράλληλα στην αύξηση ή τη συντήρηση της μυϊκής μάζας. Μαζί με την άσκηση δοκιμάστε:

4 Κάνετε μασάζ μετά το μπάνιο σας για δέκα λεπτά.

Επαλείψτε πάνω στην κοιλιά σας 1 κουταλιά της σούπας κρέμα αδυνατίσματος και κάντε μασάζ στην περιοχή με απαλές κυκλικές κινήσεις με φορά όμοια με αυτή των δεικτών του ρολογιού. Δοκιμάστε:

5 Κάνετε κρύα ντους

Με το τηλέφωνο του ντους ρίχνετε στην κοιλιά κρύο νερό, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και συσφίγγει τους ιστούς. Με ένα σφουγγάρι απλώστε ένα προϊόν πίλινγκ με δεξιόστροφες κινήσεις ξεκινώντας από τον αφαλό και κάντε ένα σπιράλ. Η απολέπιση σε συνδυασμό με το λεμφικό μασάζ βοηθά στην αποβολή των τοξινών. Δοκιμάστε:

6 Κοιμηθείτε

Ο οργανισμός μας έχει ανάγκη να ξεκουράζεται για τουλάχιστον 8 ώρες καθημερινά. Ο μη επαρκής ύπνος δεν βοηθά στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και αυξάνει τα επίπεδα του σακχάρου και της ινσουλίνης στο αίμα, ευνοώντας την αποθήκευση λίπους στο σώμα ενώ μειώνει τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης η οποία ρυθμίζει το ποσοστό του λίπους και της μυϊκής μάζας στο σώμα. Δοκιμάστε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

www.boxpharmacy.gr

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr