Η ζελατίνη ως καλλυντικό που αυξάνει το κολλαγόνο!

Η ζελατίνη ως καλλυντικό που αυξάνει το κολλαγόνο!

Ζελατίνη για μαλλιά, νύχια και δέρμα!

Η ζελατίνη είναι ένα φυσικό προϊόν που εξάγεται από το δέρμα και τα οστά των ζώων, και περιέχει κολλαγόνο που ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος , καθώς και πρωτεΐνη που ενισχύει τα μαλλιά και τα νύχια.

Μάσκα μαλλιών με ζελατίνη
Βελτιώστε την αντοχή των μαλλιών, δώστε λάμψη και προστατεύστε την τρίχα από την ψαλίδα και το σπάσιμο με μια μάσκα μαλλιών από ζελατίνη.

Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας ζελατίνη, 1 φλιτζάνι νερό και 1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι μηλίτη. Τρίψτε το τζελ στα μαλλιά σας μαζί με το σαμπουάν, αφήστε το για 5 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε.

Ενίσχυση νυχιών με ζελατίνη
Βάζετε 15 γραμμάρια ζελατίνη σε ένα μικρό μπολ και προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι βραστό νερό πάνω από τη ζελατίνη. Ανακατέψτε καλά με μια ξύλινη κουτάλα. Μουλιάστε τα νύχια για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά.
Χύστε οποιοδήποτε αχρησιμοποίητο μείγμα ζελατίνης σε επανασφραγιζόμενο δοχείο και θα κρατήσει στο ψυγείο για περίπου 2 μήνες. Την επόμενη φορά που θέλετε να περιποιηθείτε τα νύχια σας, το θερμαίνετε σε φούρνο μικροκυμάτων για μερικά δευτερόλεπτα. Θα λιώσει γρήγορα και είναι έτοιμο για χρήση!

Μάσκα για τα μαύρα στίγματα
Φτιάξτε τη δική σας μάσκα για να αφαιρέσετε τα μαύρα στίγματα. Αναμίξτε ένα κουτάλι ζελατίνης σε σκόνη με ένα κουτάλι γάλα σε φούρνο μικροκυμάτων σε ένα ασφαλές μπολ. Θερμάνετε το μείγμα για δέκα δευτερόλεπτα και εφαρμόστε στη μύτη με τη βοήθεια μιας βούρτσας (πινέλο). Αφήστε στο πρόσωπο για δέκα λεπτά και μετά αφαιρέστε.

Μάσκα προσώπου
Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι σκόνη ζελατίνης σε 1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό. Ανακατέψτε καλά. Σε αυτό το υγρό προσθέστε 1/4 της κούπας χυμό λεμονιού. Εφαρμόστε το μίγμα στο πρόσωπο με βαμβάκι. Μετά από δέκα έως δεκαπέντε λεπτά, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

http://fe-mail.gr

Φυσικό lifting με 5 σέρουμ σαλιγκαριούστην μισή τιμή!

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr