Συνταγή για το πιο τέλειο λάδι κυτταρίτιδας, κοιλιάς, μπράτσων,  ραγάδων και σύσφιξης.

Συνταγή για το πιο τέλειο λάδι κυτταρίτιδας, κοιλιάς, μπράτσων,  ραγάδων και σύσφιξης.

 

Κυτταρίτιδα: το μεγάλο πρόβλημα που αγαπάει όλες τις γυναίκες. Μικρές –μεγάλες, ψηλές –κοντές, εύσωμες- αδύνατες. Αυτή η παραδοσιακή συνταγή ομορφιάς είναι πάρα πολύ παλιά -από τα κιτάπια της γιαγιάς- και έχει αποδεδειγμένα και σούπερ αποτελέσματα.

Υλικά.

-50 ml  λάδι κισσού

-50 ml σιτέλαιο

-10 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου

-9 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας

-7 σταγόνες λεβάντας

-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο αρκεύθου

 

Διαδικασία. Κάνετε την μίξη σας ανακατεύοντας τα υλικά σας.  και τα τοποθετείτε  σε ένα σκούρο μπουκάλι που θα το φυλάτε σε ένα δροσερό ανήλιαγο μέρος. (λ.χ ντουλάπια μπάνιου ή κουζίνας ή αν προτιμάτε σε  ψυγείο) Ανακινούμε καλά πριν από κάθε χρήση. Στη συνέχεια, απλώνουμε στην πάσχουσα περιοχή 2 φορές την ημέρα πρωί και βράδυ. (Σε περιφέρεια, μπράτσα, κοιλιά ,πόδια). 

Μετά από τρεις ημέρες θα δείτε σύσφιξη και ανόρθωση στα πόδια και τους γλουτούς καθώς επίσης και  σύσφιξη στην περιοχή της κοιλιάς ενώ θα εξαφανίζεται συνεχώς η όψη φλοιού πορτοκαλιού. Παρόλο που τα αποτελέσματα θα φανούν ήδη από την τρίτη ημέρα χρήσης, τα σούπερ ολοκληρωμένα αποτελέσματα θα φανούν σε δύο εβδομάδες. Ταυτόχρονα η επιδερμίδα αποκτά όψη λεία και απαλή χωρίς ψεγάδι. Απολαύστε το καλοκαίρι σας, με αυτή την σούπερ συνταγή!

Έλαιο κισσού απο τα μυστικά ομορφιάς.

Σιτέλαιο: Για λεύκη, δερματίτιδα, λάμψη, αντιγήρανση, θεραπεία.

Aιθέριo Έλαιο Ευκάλυπτος (Eucalyptus)

Αιθέριο έλαιο μέντας. Σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα.

Αιθέριο Έλαιο Λεβάντας.

Αρκευθος. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα-αδυνατίζει.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr