ΠΙΟ λαμπερό Χαμόγελο! – 9 Θαυματουργές Συνταγές για Κάτασπρα Δόντια.

ΠΙΟ λαμπερό Χαμόγελο! – 9 Θαυματουργές Συνταγές για Κάτασπρα Δόντια.

Πολλοί ονειρεύονται υγιή και όμορφα δόντια, αλλά λίγοι δοκιμάζουν την χημική λεύκανση. Ανακαλύψαμε διάφορα κόλπα που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι και να μην καταστρέψετε το σμάλτο των δοντιών σας. Φυσικά, αυτά τα κόλπα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο σας.
Αλλά αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές σε τακτική βάση, θα δείτε τα δόντια σας να λευκαίνουν, ενώ τα ούλα σας θα γίνουν πιο υγιή.

Χειροποίητη λευκαντική οδοντόκρεμα

Ανακατέψτε ένα κουταλάκι κουρκουμά και ένα κουταλάκι διαφανούς έλαιου καρύδας με 2-3 σταγόνες έλαιο μέντας. Χρησιμοποιήστε το μίγμα όπως την κανονική οδοντόκρεμα – θα κάνει καλό στο σμάλτο, θα λευκάνει τα δόντια και θα φρεσκάρει την αναπνοή σας. Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

 

Έλαιο από δέντρο τσαγιού

Αν διαλύσετε 5 σταγόνες από 100% έλαιο από δέντρο τσαγιού σε μισό ποτήρι νερό και πλένετε το στόμα σας με αυτό κάθε μέρα μετά το βούρτσισμα, θα δείτε τα αποτελέσματα σε δύο εβδομάδες. Για πιο έντονα αποτελέσματα, καθαρίστε τα δόντια σας με μια σταγόνα ελαίου μια ή δύο φορές την εβδομάδα, αλλά όχι πιο συχνά.

 

Κρέμα από φράουλα

Πάρτε μια φρέσκια φράουλα και λιώστε την με ένα κουτάλι. Ανακατέψτε την με το πιο λεπτό αλάτι που μπορείτε να βρείτε, βάλτε την κρέμα που σχηματίζεται πάνω στην οδοντόβουρτσά σας και κάντε απαλό μασάζ στα δόντια σας για μερικά λεπτά. Μετά ξεπλύνετε το στόμα σας καλά. Για να προστατέψετε το σμάλτο, μην το δοκιμάζετε πάνω από 2 φορές την εβδομάδα.

 

Έλαιο καρύδας

Βάλτε λίγο έλαιο καρύδας στα δόντια σας πριν τα βουρτσίσετε, αφήστε το για 15-20 λεπτά και στην συνέχεια βουρτσίστε τα καλά με την οδοντόκρεμα σας. Επαναλάβετε 2-3 φορές την εβδομάδα.

 

Μάσκα ενεργού άνθρακα

Ανακατέψτε τριμμένο κάρβουνο με νερό μέχρι να γίνει σαν πηχτή κρέμα και στην συνέχεια απλώστε το προσεκτικά στα δόντια σας. Αφήστε το για 2 λεπτά και μετά ξεπλύνετε καλά το στόμα σας. Μετά από αυτό, βουρτσίστε τα δόντια σας. Επαναλάβετε μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

 

Λευκαντικό δοντιών από φλούδα μπανάνας

Η φλούδα της μπανάνας περιέχει ουσίες που διαλύουν την οδοντική πλάκα και σας βοηθάνε να διατηρήσετε το τέλειο χρώμα στα δόντια σας. Τρίψτε την μέσα πλευρά της φλούδα πάνω στα δόντια και από τις δύο πλευρές και περιμένετε για 5-7 λεπτά. Μετά βουρτσίστε τα δόντια σας και ξεπλύνετε το στόμα. Επαναλάβετε όσο συχνά θέλετε.

 

Στοματικό διάλυμα από λεμόνι

Αυτό το χειροποίητο στοματικό διάλυμα θα σας βοηθήσει να λευκάνετε τα δόντια σας σταδιακά και θα διατηρήσει την αναπνοή σας φρέσκια. Πάρτε τρία μέρη χυμού λεμονιού και ένα μέρος λεπτό αλάτι, ανακατέψτε τα καλά και ξεπλύνετε το στόμα σας πολύ καλά μετά το βούρτσισμα. Χρησιμοποιήστε αυτή την μέθοδο 2-3 φορές την εβδομάδα.

Προσοχή: Μην χρησιμοποιείτε αυτό το διάλυμα αν έχετε φλεγμονές στο στόμα.

Φύλλα βασιλικού

Λιώστε μερικά φρέσκα φύλλα βασιλικού μέχρι να γίνουν πουρές και χρησιμοποιήστε τα τακτικά αντί για την κανονική σας οδοντόκρεμα για να λευκάνετε τα δόντια σας και να τα κάνετε πιο υγιή. Μπορείτε επίσης να το αφήσετε πάνω στα δόντια σας για 5-10 πριν τα πλύνετε.

Αλόη

Για ένα πραγματικά χολιγουντιανό χαμόγελο, χρησιμοποιήστε φρέσκο χυμό αλόης ή αγοράστε φυσικό τζελ. Τρίψτε το στα δόντια σας, κάντε μασάζ με μία οδοντόβουρτσα και ξεπλύνετε καλά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάθε φορά μετά το βούρτσισμα και μετά από δύο εβδομάδες το χαμόγελο σας θα είναι λαμπερό και κατάλευκο.

ΠΗΓΗ: » fanpage.gr

Αιθέριο Έλαιο Τεϊόδεντρο (Tea tree).

Τζελ αλόης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Ενεργός άνθρακας απο τα μυστικά ομορφιάς.

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Εσάνς καρύδας.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr