Αμυγδαλέλαιο και σπαθόλαδο για τους μαύρους κύκλους

Αμυγδαλέλαιο και σπαθόλαδο για τους μαύρους κύκλους

 

Οι μαύροι κύκλοι αποκαρδιώνουν κυρίως την γυναίκα που τους έχει, όταν σηκώνεται το πρωί και επιθυμεί να δει το πρόσωπο της να αποπνέει μια αίσθηση ευεξίας. Αντίθετα όμως αισθάνεται μια ματαίωση από φρούδες ελπίδες. Οι μαύροι κύκλοι είναι επίμονοι γι αυτό και χρειάζονται μια σταθερή ρουτίνα ομορφιάς και φροντίδας.

Υπάρχουν βέβαια τρόποι να τους καλύψει. Όμως το κονσίλερ λόγου χάρη είναι ένα υλικό από το οποίο δεν θα ήθελε να εξαρτιέται. Μια πολύ καλή φυσική λύση είναι να απλώνει κάθε βράδυ στην περιοχή των ματιών αμυγδαλέλαιο. Στην αρχή δεν θα δει μεγάλη διαφορά όμως μετά από 2 εβδομάδες, το πρόβλημα θα έχει υποχωρήσει καθώς επίσης και οι ρυτίδες έκφρασης που επίσης δίνουν την αίσθηση ενός κουρασμένου βλέμματος που μας στενοχωρεί.

Έξτρα μυστικό 1. Εάν φοράτε συχνά μάσκαρα ή έντονο μαύρο μολύβι, δεν είναι διόλου απίθανο οι μαύροι κύκλοι να εντείνονται και να επιμένουν λόγω αυτού. Για να κάνετε τέλειο καθαρισμό στα μάτια σας, καλό θα είναι να χρησιμοποιείτε σαν καθαριστικό ματιών το σπαθόλαδο. Μπορείτε να το απλώσετε πάνω σε ένα καθαρό βαμβάκι ή σε ένα κομμάτι καλό χαρτί υγείας (τα καλά χαρτιά υγείας είναι καθαρότερα και υγιεινότερα καθώς προορίζονται για ευαίσθητες περιοχές) και να καθαρίζετε καλά με αυτό το  προϊόν, το  μακιγιάζ των ματιών σας. Εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους και είναι τέλειο  ενώ παράλληλα τονώνει και τις βλεφαρίδες. 3 σε 1 λοιπόν! Θα δείτε μεγάλη διαφορά!

Ντεμακιγιάζ λοιπόν στα μάτια με σπαθόλαδο και αντιρυτιδικό – λευκαντικό λάδι ματιών με το αμυγδαλέλαιο και ποτέ ξανά μαύροι κύκλοι!

Έξτρα μυστικό 2.

Πολλές φορές οι μαύροι κύκλοι στα μάτια οφείλουν την ύπαρξη τους στο πρόσωπο μας, λόγω έλλειψης σιδήρου και βιταμίνης B12. Συνιστάται έλεγχος με εξετάσεις αίματος κάθε 6 μήνες για να διαπιστώσετε μαζί με τον γιατρό σας τις προσωπικές σας ελλείψεις.. 
Επίσης για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μπορεί να είναι υπεύθυνη η έλλειψη  καλίου, φολλικού οξέως, η βιταμίνης Ε και οι βιταμίνες του συμπλέγματος B.

Ζωή Κυροπούλου

 

Βαλσαμέλαιο ή σπαθόλαδο απο τα μυστικά ομορφιάς.

Αμυγδαλέλαιο 100 ML απο τα μυστικά ομορφιάς

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr