Ένα φρούτο και λίγη μπύρα,  μπορούν να κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα σας

Ένα φρούτο και λίγη μπύρα, μπορούν να κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα σας

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των φρέσκων φρούτων αλλά και των δροσερών ποτών. Τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό είναι οι φράουλες και η μπύρα αντίστοιχα. Πως αυτά μπορούν να ωφελήσουν την επιδερμίδα μας; Ο συνδυασμός τους μπορεί να μας δώσει ένα ήπιο απολεπιστικό προσώπου ιδανικό ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Πάμε να το δούμε, λοιπόν….

 

 

Η DIY είναι πολύ απλή και γρήγορη. Με ένα πιρούνι λιώστε 3 φράουλες δημιουργώντας έτσι μια πάστα. Σε αυτήν προσθέστε σιγά σιγά την μπύρα.


Η ποσότητα του ποτού που θα χρειαστείτε εξαρτάται από το μέγεθος των φρούτων και το πόσο ζουμερά είναι έτσι ώστε το μίγμα σας να αποκτήσει την scrub-like σύνθεση που θέλετε. Απλώστε κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις σε στεγνό και καθαρό πρόσωπο και αφήστε το φυσικό απολεπιστικό να δράσει για 10-15 λεπτά. Χάρη στον απολεπιστικό παράγοντα που είναι η φράουλα απομακρύνει ήπια τα νεκρά κύτταρα χωρίς να δημιουργήσει ερεθισμούς στο δέρμα. Επίσης, η μαγιά που περιέχει η μπύρα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ακμής, καθώς μειώνει την παραγωγή σμήγματος.

Αρκούν λοιπόν μόνο δύο υλικά που σίγουρα έχετε στο ψυγείο σας αυτή τη περίοδο ώστε να φτιάξετε το δικό σας scrub που θα χαρίσει λάμψη και υγεία στη επιδερμίδα σας. Μη χάνετε άλλο χρόνο, δοκιμάστε το!

Ευθαλία Χρήστου

www.elenifourli.gr

Κρέμα σώματος για σατινένια λάμψη! Body Cream Gold.

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία. Για δέρμα χωρίς ραγάδες.

Λάδι Φραμπουαζ ή Σμέουρο. Το λάδι με τον υψηλότερο δείκτη προστασίας και ισχυρή αντιρυτιδική δράση!

Λάδι ιπποφαές. Eπανόρθωση ιστών μετά απο έκθεση στον ήλιο. Λαμπερά μαλλιά.

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr