Ανατολίτικο μίγμα εξαφανίζει την τριχοφυΐα

Ανατολίτικο μίγμα εξαφανίζει την τριχοφυΐα

Το χρησιμοποιούν εδώ και αιώνες οι γυναίκες στη Μέση Ανατολή, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τι θα λέγατε να το δοκιμάσετε κι εσείς;

Οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της τριχοφυΐας στο πρόσωπο. Ειδικά η τριχοφυΐα στο άνω χείλος (μουστάκι) είναι ένα ζήτημα ομορφιάς, το οποίο ταλαιπωρεί μικρές και μεγάλες. Για την αποτρίχωσή του, χρησιμοποιείται συνήθως το κερί αλλά και άλλες μέθοδοι.

Ωστόσο, μια συνταγή που έρχεται από τη Μέση Ανατολή, υπόσχεται όχι μόνο να αφαιρέσει τις τρίχες αλλά και να καταπραΰνει το δέρμα και να του προσφέρει λάμψη. Τα συστατικά του μίγματος είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, παράγοντας ιδιαίτερα σημαντικός, δεδομένου ότι οτιδήποτε τοποθετείται στο δέρμα απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος.

Υλικά

2 κουτ. σούπας μέλι

2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού

1 κουτ. σούπας κουάκερ βρώμης

Παρασκευή

Ανακατέψτε τα υλικά και βάλτε το μίγμα στην περιοχή την οποία θέλετε να αποτριχώσετε. Αφήστε το για 15 λεπτά να δράσει και στη συνέχεια ξεπλύντε με ζεστό νερό. Απλώστε λίγη κρέμα προσώπου. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα. Μετά από ένα μήνα, οι τρίχες θα έχουν εξαφανιστεί.

www.liveit.gr

Έλαιο βρώμης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr