Ο αγαπημένος σας καφές μπορεί να κάνει θαύματα στην κυτταρίτιδα!

Ο αγαπημένος σας καφές μπορεί να κάνει θαύματα στην κυτταρίτιδα!

Ο καιρός απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα είναι με το μέρος μας αφού ακόμη δεν έχει φτιάξει και αυτό σημαίνει ότι θα αργήσουμε, λιγάκι, να βγούμε στην παραλία. Από τη μία αυτό δεν είναι ευχάριστο από την άλλη όμως, αν το καλοσκεφτείτε, σας μένει χρόνος (έστω και ελάχιστος) για να μειώσετε την κυτταρίτιδα από τα επίμαχα σημεία. Αυτό το αιώνιο πρόβλημα που δυστυχώς το βγάζετε από το μυαλό σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα και το επαναφέρετε λίγο πριν το καλοκαίρι.

Αρκεί να επιμείνετε μέχρι να έρθει η στιγμή του πρώτου σας μπάνιου. Το βασικό συστατικό που θα χρειαστείτε είναι ο αγαπημένος σας καφές με τον οποίο θα φτιάξετε μόνες σας ένα ωραιότατο scrub που θα μειώσει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που υπάρχει στους γλουτούς ή τους μηρούς σας και παράλληλα θα χαρίσει απαλότητα στο δέρμα.

Αρχικά θα πρέπει να κρατήσετε τον καφέ από τις κάψουλες espresso ή από την καφετιέρα σας. Αν δε υπάρχει κανένας από τους δύο στο σπίτι σας τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελληνικό. Θα αναμίξετε μια μεγάλη κουταλιά της σούπας καφέ με λάδι καρύδας και θα τα ανακατέψετε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές, σφιχτό μείγμα.

Παίρνετε μικρή ποσότητα κάθε φορά και κάνετε μασάζ με απαλές, κυκλικές κινήσεις για μερικά λεπτά στα σημεία που πρέπει. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και παράλληλα το δέρμα τονώνεται και αναζωογονείται.

Στη συνέχεια ξεπλένετε τα σημεία με άφθονο χλιαρό νερό (προσοχή, όχι καυτό) ή ακόμη καλύτερα κάντε ντους. Φυσικά τελειώνετε τη διαδικασία με τη σωστή ενυδάτωση.

Θα σας προτείναμε παράλληλα να χρησιμοποιείτε καθημερινά και ένα προϊόν που ενυδατώνει και παράλληλα λειτουργεί κατά της κυτταρίτιδας, να πίνετε πολύ νερό και να βελτιώσετε τη διατροφή σας. Τα φρούτα και τα λαχανικά για παράδειγμα είναι ότι καλύτερο.

Αν ακολουθήσετε τη συμβουλή μας να είστε σίγουρες ότι τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

www.faysbook.gr

Λάδι άγριου τριαντάφυλλου. Δέρμα χωρίς κηλίδες, ρυτίδες, ραγάδες.

Σαπούνι θαλασσινό Marine. Για έντονα προβλήματα κυτταρίτιδας χωρίς ραγάδες.

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Πράσινο τσάι-ποικιλίες!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr