Σαγηνευτικές βλεφαρίδες με φυσικά μέσα

Σαγηνευτικές βλεφαρίδες με φυσικά μέσα

Δείξτε στις βλεφαρίδες σας την προσοχή που τους αξίζει και θα τραβήξετε την προσοχή στο βλέμμα σας. Και μάλιστα, χωρίς έξοδα, παρεμβάσεις και επεμβάσεις.

Παρόλο που ο ρόλος τους είναι προστατευτικός (να προστατεύουν το μάτι από ξένα σώματα) έχουν συνδεθεί αναπόσπαστα με την ομορφιά. Πρόκειται, όμως, ένα ευαίσθητο σημείο που πρέπει να περιποιείται με προσοχή. Δείτε πώς μπορείτε να τονώσετε τις βλεφαρίδες σας με εντελώς φυσικά μέσα.

Βαζελίνη: Προστατεύει από την ξηρότητα και από βλαβερές ουσίες που βρίσκονται στον αέρα. Απλώστε την προσεκτικά με καθαρά δάχτυλα ή με μια μπατονέτα, λίγο πριν πάτε για ύπνο ή ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Φυσικά έλαια: Το ελαιόλαδο, το έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο και το καστορέλαιο, λόγω των θρεπτικών συστατικών τους, λειτουργούν ως ένα φυσικό conditioner για τις βλεφαρίδες. Απλώστε προσεκτικά μία μικρή ποσότητα για να μην τρέξει. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και βιταμίνη Ε σε μορφή ελαίου. Προτιμήστε τα έλαια βιολογικής καλλιέργειας.

Σωστή διατροφή: Η βιοτίνη, μια βιταμίνη του συμπλέγματος Β συμβάλλει σημαντικά στην υγεία των βλεφαρίδων και μπορεί να προσληφθεί εύκολα μέσω τις διατροφής. Βρίσκεται μεταξύ άλλων στο κουνουπίδι, το συκώτι, τις μπανάνες, τα καρότα, τον κρόκο του αβγού, τα μανιτάρια, τις σαρδέλες κ.α. Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, επίσης, προσφέρουν λάμψη και δύναμη στις βλεφαρίδες. Γενικότερα, μια πιο προσεγμένη διατροφή μπορεί να βοηθήσει.

Προσοχή στην αδιάβροχη μάσκαρα: Καλό είναι να αποφεύγεται η αδιάβροχη μάσκαρα, καθώς περιέχει πολύ ισχυρά συστατικά, που μπορεί να βλάψουν τις ήδη αδύναμες βλεφαρίδες. Επίσης, η μάσκαρα θα πρέπει να χρησιμοποιείται το πολύ μέχρι 6 μήνες από την στιγμή που θα την ανοίξετε.

«Όχι» στο ψαλίδι: Αποφύγετε το ψαλίδι για το γύρισμα των βλεφαρίδων, καθώς μπορεί να κόψει βλεφαρίδες και απομακρύνετε πάντα το μακιγιάζ πριν πάτε για ύπνο.

Μασάζ: Κάντε ελαφρύ μασάζ των βλεφάρων με μικρές κυκλικές κινήσεις, για 5 – 10 λεπτά την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται συντομότερα οι τρίχες. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα μαλλιά.

Λάδι άγριου τριαντάφυλλου. Δέρμα χωρίς κηλίδες, ρυτίδες, ραγάδες.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Καστορέλαιο 100ml

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr