Αντιαισθητικές δυσχρωμίες στα χέρια και τα πόδια; Απαλλάξου εντελώς φυσικά!

Αντιαισθητικές δυσχρωμίες στα χέρια και τα πόδια; Απαλλάξου εντελώς φυσικά!

Ποια γυναίκα δε θέλει να έχει αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα, πόσο μάλλον αυτές τις ημέρες που οι περισσότερες επιλέγουμε να φορέσουμε φορέματα και φούστες; Οι δυσχρωμίες – δηλαδή οι κηλίδες διαφορετικού χρώματος από αυτό της επιδερμίδας- αποτελούν ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ομορφιάς, που λίγο-πολύ αντιμετωπίζουμε όλες μας.

Βιβή Αγγελάκη

www.queen.gr

Αν ψάχνεις για το πώς θα απαλλαγείς από αυτές, εύκολα και γρήγορα,  το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς (για άλλη μια φορά) τις δυνάμεις της φύσης και να κατευθυνθείς προς την κουζίνα σου.

Θα χρειαστείς:

Ένα λεμόνι
Λίγη κρυσταλλική ζάχαρη

Η διαδικασία είναι πανεύκολη!

Κόψε ένα λεμόνι σε δύο μέρη και πέρασε τη μια πλευρά πάνω από τη ζάχαρη ώστε να δημιουργηθεί μια κρούστα. Τρίψε με το λεμόνι (πιέζοντάς το) απαλά την περιοχή των χεριών ή των ποδιών που έχουν τις ενοχλητικές δυσχρωμίες και άφησε το για περίπου 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιάρό νερό. Μη ξεχάσεις στο τέλος να ενυδατώσεις πολύ καλά την περιοχή,προκειμένου να αποφύγεις την ξηροδερμία.

Το λεμόνι έχει super αντιγηραντικές αλλά και λευκαντικές ιδιότητες που θα σου χαρίσουν μια ομοιόμορφη και φωτεινή επιδερμίδα.

Την επόμενη  ημέρα φοράμε αντηλιακό.

Αχιλλέας έλαιο. Για πανάδες-μελανές κηλίδες σε χέρια και πρόσωπο

Λάδι άγριου τριαντάφυλλου. Δέρμα χωρίς κηλίδες, ρυτίδες, ραγάδες.

Ροδέλαιο. Σύσφιξη, τόνωση, λάμψη. Ιδανικό για καπνίστριες!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr