6 βήματα για να αποκτήσεις θεϊκά πόδια για την παραλία

6 βήματα για να αποκτήσεις θεϊκά πόδια για την παραλία

Πώς θα τα περιποιηθείς για να γίνουν το δυνατό σου σημείο

Είναι η εποχή που θα φορέσεις γεμάτη αυτοπεποίθηση το μαγιό σου και το μίνι φορεματάκι σου και θα ξεχυθείς στις παραλίες και στα beach bars. Τα απαλά περιποιημένα πόδια είναι το δυνατό σου όπλο τα καλοκαίρια και σίγουρα ένα σημείο του σώματος που δεν μπορείς να παραλείψεις…
Στην beauty ρουτίνα μας έχει μπει για τα καλά τον τελευταίο μήνα και η περιποίηση των ποδιών μας, αφού είναιι γεγονός πώς τα στενά τζιν και τα παντελόνια του χειμώνα τα έκαναν να δείχνουν μουντά και άτονα. Για να επανακτήσουν λοιπόν την χαμένη του ”ενέργεια” και γοητεία, ακολουθούμε μια σειρά από βήματα που θα τα επαναφέρουν στο παιχνίδι τους sex appeal…

Κατρίνα Πίτρακκου

 

Βήμα 1: Ξεκινάμε με το dry brushing, δηλαδή την απολέπιση και το ”χτένισμα” με την ειδική βούρτσα για το σώμα που θα βρεις στα διάφορα beauty shops. Αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων ενώ θα ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος. Τρίψε λοιπόν τα στεγνά πόδια σου με τη βούρτσα κάνοντας κυκλικές κινήσεις με φορά προς την καρδιά για μερικά λεπτά. Αμέσως θα διαπιστώσεις ότι γίνονται απαλά πολύ γρήγορα.

Βήμα 2: Μετά την απολέπιση απαραίτητη είναι φυσικά η αποτρίχωση, εκτός κι αν έχεις απαλλαγεί οριστικά με τη μέθοδο του laser και δεν χρειάζεσαι πια ξυραφάκια και κερί.

 

Βήμα 3: Μετά το ξύρισμα είναι πολύ σημαντικό να κάνεις ξανά απολέπιση στα πόδια σου, ώστε να απομακρύνεις οποιαδήποτε μικρόβια έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα. Επίλεξε κάποιο scrub με κόκκους και τρίψε με κυκλικές κινήσεις τα πόδια σου με έμφαση στα γόνατα και στις φτέρνες. Στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό και σκούπισέ τα ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα.

Βήμα 4: Το μασάζ θα γίνει ο πιο πολύτιμος βοηθός σου αν θες να αποκτήσεις απαλά και λεία πόδια. με ένα αιθέριο έλαιο κάνε απαλό μασάζ σε όλη την περιοχή για ένα τέταρτο περίπου και επικεντρώσου στα σημεία με περισσότερη κυτταρίτιδα. Αντί για το έλαιο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια ενυδατική κρέμα.

Βήμα 5: Το self tan θα σε βοηθήσει να φορέσεις το μίνι σου με αυτοπεποίθηση. Τα μαυρισμένα πόδια δείχνουν πάντα πιο αδύνατα και περιποιημένα, οπότε πριν ετοιμαστείτε για να πάτε σε ένα summer party φρόντισε να αποκτήσεις το τέλειο ηλιοκαμένο look όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα σου. Μην ξεχάσεις αφού εφαρμόσεις το self tan στο σπίτι να περιμένεις μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσει καλά πριν ντυθείς, για να μην έχεις ”ατυχήματα”.

Βήμα 6: Για ένα ακαταμάχητο look με έξτρα λάμψη μπορείς να ολοκληρώσεις την διαδικασία με μια body lotion με λάμψη, που θα απλώσετε επάνω τους. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι αυτό είναι ένα τρικ που κάνει και η ίδια η JLo, για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχει πιο μακριά πόδια.

www.in.gr

Αμυγδαλέλαιο 100 ML απο τα μυστικά ομορφιάς

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr