Σύσφιξη, λεύκανση, λάμψη, με μάσκες από ντομάτα!

Σύσφιξη, λεύκανση, λάμψη, με μάσκες από ντομάτα!

 

Η μάσκα προσώπου με ντομάτα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την επιδερμίδα μας και πολλές γυναίκες απολαμβάνουν νεανικό και λαμπερό δέρμα με την βοήθειά της. Η ντομάτα περιέχει λυκοπένιο και είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά!

Τα πολύτιμα συστατικά της την καθιστούν πολύτιμη τόσο για το δέρμα μας όσο και για την υγεία μας γενικότερα. Μήπως μέχρι τώρα απολαμβάνατε τα οφέλη της αλλά μόνο την υπέροχη γεύση της; Ήρθε η ώρα να νιώσετε την δροσιά στην επιδερμίδα σας εφαρμόζοντας χωρίς δεύτερη σκέψη μία καταπληκτική μάσκα προσώπου με ντομάτα! Μπορείτε εύκολα, γρήγορα και πάντα οικονομικά να αποκτήσετε σφριγηλό, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα απλά και μόνο δείχνοντας εμπιστοσύνη σε μία μάσκα προσώπου με ντομάτα.

fe-mail.gr

Αυτό όμως που πρέπει να προσέξουμε είναι να είναι βιολογικής καλλιέργειας αφού γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν υπάρχει διαφορά όταν εφαρμόζουμε κάτι στο δέρμα και όταν το τρώμε! Η εισχώρηση διάφορων ακατάλληλων ουσιών στο δέρμα μας από τους πόρους αρκεί για να βλάψουμε την υγεία μας. από την στιγμή λοιπόν που χρησιμοποιούμε μάσκα προσώπου με ντομάτα, την φτιάχνουμε με τα χεράκια μας γνωρίζοντας όλα τα συστατικά, δεν υπάρχει λόγος να το χάσουμε στην λεπτομέρεια! Έτσι ετοιμάστε οποιαδήποτε μάσκα προσώπου με ντομάτα επιθυμείτε από τις παρακάτω ανάλογα με τις ανάγκες της δικιάς σας επιδερμίδας. Μάσκες αντιγηραντικές, ενυδατικές, συσφικτικές αλλά και μάσκες για πανάδες και διχρωμίες θα σας εντυπωσιάσουν. Εμπιστευτείτε την ντομάτα και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!

Μάσκα προσώπου με ντομάτα – Αντιγηραντικές

1. Με ντομάτα και μέλι
• 1 ντομάτα
• 1 κουταλιά της σούπας μέλι
Κερδίστε την μάχη με τον χρόνο ετοιμάζοντας μάσκα προσώπου με ντομάτα και μέλι! Ξεφλουδίστε μία ντομάτα και πολτοποιήστε την. Στην συνέχεια προσθέστε το μέλι και ανακατέψτε πολύ καλά. Απλώστε την μάσκα στο πρόσωπό σας και αφήστε την να δράσει για περίπου 20 λεπτά. Τέλος, ξεπλύνετε με αρκετό νερό.

2. Με ντομάτα, αλεύρι και ελαιόλαδο
• 1 ντομάτα
• 1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι ολικής (κατά προτίμηση)
• 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
Ο συνδυασμός «ντομάτα, αλεύρι και ελαιόλαδο» σας προσφέρουν ακόμα μία καταπληκτική αντιγηραντική! Αρχικά αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πολτοποιήσετε την ντομάτα σε ένα multi και έπειτα να προσθέσετε το αλεύρι και το ελαιόλαδο. Χτυπήστε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν και να πάρετε μία μάσκα με κρεμώδη υφή. Αν δείτε πως η μάσκα σας συνεχίζει να έχει υγρά προσθέστε λίγο ακόμα αλεύρι. Στην συνέχεια εφαρμόστε την μάσκα στο πρόσωπό σας για περίπου 20 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Μάσκα προσώπου με ντομάτα – Συσφικτική

Με ντομάτα και γλυκερίνη
• 1 ντομάτα
• Λίγες σταγόνες γλυκερίνη
Η επιδερμίδα μας εκτός από ενυδάτωση έχει ανάγκη και από σύσφιξη ώστε να διατηρείται νεανική και φρέσκια. Η μάσκα προσώπου με ντομάτα και γλυκερίνη μπορεί να σας χαρίσει και τα δυο εύκολα και γρήγορα! Πολτοποιήστε τη ντομάτα, προσθέστε την γλυκερίνη και ανακατέψτε πολύ καλά. Απλώστε την μάσκα στο πρόσωπό σας για μόνο 10 λεπτά και έπειτα αφαιρέστε την με κρύο νερό.

Μάσκα προσώπου με ντομάτα – Ενυδατικές

1. Με ντομάτα και μαϊντανό
• 1 ντομάτα
• Λίγο μαϊντανό
• 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
• 1-2 κουταλιές της σούπας ρυζάλευρο

Ετοιμάστε την εξαιρετική μάσκα προσώπου με ντομάτα και μαϊντανό και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα! Απολαύστε μία βαθιά ενυδάτωση και δείτε το δέρμα σας να λάμπει! Αρχικά πολτοποιήστε την ντομάτα και στην συνέχεια προσθέστε τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο και το ρυζάλευρο και χτυπήστε πολύ καλά τα υλικά σας ώστε να «δέσουν» μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα θα είναι μία πηχτή μάσκα την οποία και θα εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας για περίπου 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

2. Με ντομάτα και αλόη
• 1 ντομάτα
• 4 κουταλιές της σούπας αλόη
Οι πολύτιμες ιδιότητες της αλόης γίνονται όλο και πιο γνωστές οπότε θα ήταν «ανόητο» να μην την συνδυάσουμε με την ντομάτα ώστε να έχουμε τόσα ευεργετικά συστατικά να φροντίζουν την επιδερμίδα μας ταυτόχρονα! Ανακατέψτε αυτά τα δυο μοναδικά υλικά και δημιουργήστε ακόμα μία υπέροχη ενυδατική μάσκα για το πρόσωπό σας. Απλώστε την μάσκα προσώπου με ντομάτα και αλόη στο δέρμα σας και αφήστε την για περίπου 20 λεπτά. Στην συνέχεια ξεπλύνετε με αρκετό νερό.

3. Με ντομάτα, γιαούρτι και βρώμη
• 1 ντομάτα
• 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
• 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη βρώμη
Η μάσκα προσώπου με ντομάτα, γιαούρτι και βρώμη είναι άλλη μία μάσκα που θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα μας. πολτοποιήστε την ντομάτα, προσθέστε το γιαούρτι και την βρώμη και ανακατέψτε πολύ καλά. Στην συνέχεια απλώστε την μάσκα κάνοντας μασάζ στο πρόσωπό σας με απαλές κυκλικές κινήσεις. Αφήστε την μάσκα για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Μάσκα προσώπου με ντομάτα – Για απολέπιση

Με ντομάτα, μέλι και ζάχαρη
• 1 ντομάτα
• 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
• 1 κουταλάκι του γλυκού καστανή ζάχαρη
Απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σας και στην συνέχεια αφήστε την μάσκα να δράσει. Αναμίξτε τα παραπάνω υλικά αφού πρώτα πολτοποιήσετε την ντομάτα και έπειτα κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας απαλά με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε την μάσκα για περίπου 15 λεπτά κι έπειτα ξεπλύνετε πολύ καλά το πρόσωπό σας και εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα.

Μάσκα προσώπου με ντομάτα – Για πανάδες & διχρωμίες

1. Με ντομάτα και λεμόνι
• 1 ντομάτα
• 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι
Τόσο η ντομάτα όσο και το λεμόνι προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα μας οπότε συνδυάστε και δεν θα χάσετε! Είναι ιδανική μάσκα για μείωση της έντασης των πανάδων. Πολτοποιήστε μία ντομάτα, προσθέστε το λεμόνι και στην συνέχεια εφαρμόστε την μάσκα στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με νερό και δείτε το πρόσωπό λαμπερό και φρέσκο όσο ποτέ!

2. Με ντομάτα και βρώμη
• 1 ντομάτα
• 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη βρώμη
Με τα δυο παραπάνω υλικά μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ετοιμάσετε μία μάσκα που εκτός από την ενυδάτωση θα φροντίσει και για την μείωση της έντασης των διχρωμιών του προσώπου σας! Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε αρχικά είναι να πολτοποιήσετε την ντομάτα και να τρίψετε την βρώμη. Όταν συνδυάσετε αυτά τα δυο υλικά μεταξύ τους θα έχετε μία υπέροχη μάσκα προσώπου για τις διχρωμίες. Απλώστε την μάσκα στο πρόσωπό σας και αφήστε την για περίπου 20 λεπτά. Τέλος, ξεπλύνετε με αρκετό νερό.

Κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να προσέξουμε πριν εφαρμόσουμε μία μάσκα στο πρόσωπό μας είναι ο καλός καθαρισμός του. Έτσι φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν καθαρισμού που επιθυμείτε και να αφήσετε πρώτα το πρόσωπό σας να αναπνεύσει. Αυτό θα βοηθήσει να εισχωρήσουν καλύτερα τα πολύτιμα συστατικά της μάσκας σας στην επιδερμίδα και να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!

Κρέμα ρετινόλης και υαλουρονικού, “Τotal Age Correction Cream.”

Υαλουρονικό οξύ σέρουμ

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr