Φέτος το καλοκαίρι τα μαλλιά σου θα είναι υγιή και λαμπερά! Φτιάξε το δικό σου αντηλιακό για τα μαλλιά

Φέτος το καλοκαίρι τα μαλλιά σου θα είναι υγιή και λαμπερά! Φτιάξε το δικό σου αντηλιακό για τα μαλλιά

Είναι πολύ όμορφος ο ήλιος. Ευτυχώς για εμάς ζούμε σε μια χώρα που έχουμε ήλιο 360 ημέρες τον χρόνο! Όσο όμως κι αν απολαμβάνουμε τις ηλιόλουστες ημέρες στην χώρα μας, με τα χρόνια, οι ακτίνες του ηλίου γίνονται και πιο ισχυρές άρα και πιο βλαβερές. Ειδικά το καλοκαίρι! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας όλο το χρόνο από τον ήλιο, με την χρήση αντηλιακής προστασίας. Και εντάξει, πες ότι το δέρμα σου το προστάτεψες. Για τα μαλλιά σου τι κάνεις; Γιατί και αυτά χρειάζονται προστασία από τον ήλιο.

Γιατί;
Οι έντονες ακτίνες του ηλίου, έχουν ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρούν και να αφυδατώνουν τα μαλλιά. Η έκθεσή τους στον ήλιο τα κάνει πιο αδύναμα λόγω της UVA ακτινοβολίας. Γι΄αυτό λοιπόν, και είναι απαραίτητο να βάζεις αντηλιακό και στα μαλλιά.

Γιατί diy προϊόν;
Ενώ υπάρχουν πολλά αντηλιακά στην αγορά για τα μαλλιά, ένα με φυσικά υλικά που είναι 100% pure και χωρίς οινόπνευμα, εγγυάται ότι δεν θα καταστρέψει τα μαλλιά σου. Επίσης, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα αιθέρια έλαια, αυτά λειτουργούν ως φυσικά αντηλιακά για τα μαλλιά! Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι ναι μεν θα τα προστατέψεις από τον ήλιο, χωρίς να ξοδέψεις δε πολλά χρήματα!

Φυσικό αντηλιακό για τα μαλλιά
Πρόσθεσε μερικές σταγόνες έλαιο σταφυλιού σε 200 ml ροδόνερο. Έπειτα, αποθήκευσε το μείγμα σε ένα μπουκάλι σπρέι. Διατήρησέ το στο ψυγείο και ανακίνησε καλά κάθε φορά πριν την χρήση. Εφάρμοσε στα μαλλιά κάθε φορά πριν βγεις από το σπίτι.

Επανέλαβε την διαδικασία για όλα τα πινέλα σου 1 με 2 φορές τον μήνα, ανάλογα πόσο συχνά χρησιμοποιείς τα πινέλα.

Γιατί βοηθάει το συγκεκριμένο αντηλιακό
• Καταπραΰνει τα μαλλιά και βελτιώνει την υφή τους

• Το έλαιο σταφυλιού λειτουργεί σαν ασπίδα κατά του ήλιου. Χρησιμοποιείται σαν συστατικό σε πολλά αντηλιακά

• Το ροδόνερο στο αντηλιακό θα προσφέρει μια όμορφη οσμή στα μαλλιά ενώ τα διατηρεί φρέσκα και ενυδατωμένα

www.allyou.gr

Σταφυλοκουκουτσέλαιο-έλαιο σταφυλιού

Ροδόνερο. Το αρχαιότερο καλλυντικό.

Σταφυλοκουκουτσέλαιο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr