Θέλεις να «κρύψεις» χρόνια; Οι 11 τροφές που θα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη!

Θέλεις να «κρύψεις» χρόνια; Οι 11 τροφές που θα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη!

Η γήρανση είναι ένα φυσικό κομμάτι της ζωής που δεν μπορεί να αποφευχθεί. Ωστόσο, τα τρόφιμα που τρώτε μπορούν να σας βοηθήσουν να γερνάτε πιο νωρίς, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Παρακάτω θα δείτε 11 τροφές που μπορούν να σας βοηθήσουν να φαίνεστε νεότερη:

1. Πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι έχει πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προστατεύουν το κολλαγόνο του δέρματός σας από τη ζημία που προκαλείται από τον ήλιο και μπορεί να μειώσουν τα σημάδια γήρανσης.

2. Λιπαρά ψάρια
Τα λιπαρά ψάρια μπορούν να παρέχουν προστασία από τυχόν ζημιά του δέρματος που εμφανίζεται σε απόκριση φλεγμονής και έκθεσης στον ήλιο. Η ασταξανθίνη στον σολομό μπορεί επίσης να βελτιώσει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος.

3. Μαύρη σοκολάτα / κακάο
Η μαύρη σοκολάτα με υψηλή περιεκτικότητα σε φλαβανόλη μπορεί να προστατεύσει το δέρμα από πανάδες που δημιουργούνται από τον ήλιο. Μπορεί επίσης να βελτιώσει την ενυδάτωση του δέρματος, το πάχος και την απαλότητα.

4. Λαχανικά
Τα λαχανικά παρέχουν προστασία από τον ήλιο και μπορούν να αποτρέψουν τη ζημιά των ελεύθερων ριζών στο δέρμα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις ισχυρές αντιοξειδωτικές τους επιδράσεις.

5. Λιναρόσπορος
Οι λιναρόσποροι μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα από την ηλιακή βλάβη και να βελτιώσουν την απαλότητα του δέρματος

6. Ρόδι
Τα ρόδια είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά που παρέχουν προστασία από τον ήλιο και μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των υπαρχουσών βλαβών του δέρματος.

7. Αβοκάντο
Τα αβοκάντο αποτρέπουν τη βλάβη του δέρματος από τον ήλιο και μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην προστασία του DNA στα κύτταρα του δέρματός σας.

8. Ντομάτα
Οι ντομάτες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λυκοπένιο, η οποία προστατεύει το δέρμα από τη ζημία από τον ήλιο και μπορεί να συμβάλει στη μείωση των ρυτίδων.

9. Μπαχαρικά
Ορισμένα μπαχαρικά περιέχουν φυτικές ενώσεις που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, προστατεύουν τα κύτταρα από τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και βοηθούν στην πρόληψη της βλάβης από τον ήλιο.

10. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
Το ελαιόλαδο έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορεί να προστατεύσουν την ελαστικότητα του δέρματος και να μειώσουν τον κίνδυνο βλάβης από τον ήλιο.

11. Ζωμός οστών
Η υψηλή περιεκτικότητα κολλαγόνου στο ζωμό του οστού μπορεί να βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματος και να μειώσει τις ρυτίδες και άλλα σημάδια γήρανσης.

*Tip: Μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας! Καλό θα ήταν να εντάξετε μια φορά στο πρόγραμμα σας το μασάζ, αφού θα σας κάνει να χαλαρώσετε, να βελτιώσει τη λειτουργία του αίματος στο σώμα σας και αυτό θα βοηθήσει να δείχνετε νεότερη από την πραγματική σας ηλικία!

www.famouzoom.com

Cacao Nibs Η υπερδύναμη της υγείας και της ισορροπίας. Εξαφανίζει τις «αδυναμίες»

Βούτυρο Κακάο απο τα μυστικά ομορφιάς

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr