5 μυστικά ομορφιάς από όλον τον κόσμο

5 μυστικά ομορφιάς από όλον τον κόσμο

Αναζητώντας τα καλύτερα μυστικά ομορφιάς ανά τον κόσμο ανακαλύψαμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Από τη λάσπη της Μαύρης θάλασσας που αγαπούν οι Ισραηλινές μέχρι το matcha των γιαπωνέζων παρακάτω θα βρεις τα 5 sos υλικά ομορφιάς που οι γυναίκες δεν αποχωρίζονται στην beauty ρουτίνα τους.

1. Nότια Αφρική — Βaobab oil
Οι επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας και της έντονης ηλιοφάνειας έχουν εκπαιδεύσει τις γυναίκες στη Νότια Αφρική να βρουν λύσεις για το ντεκολτέ τους. Το baobab oil. Τα λιπαρά του οξέα ενυδατώνουν και τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχει προστατεύουν την περιοχή του στήθους από τις βλάβες που προκαλεί η συνεχής έκθεση στον ήλιο.

2. Ιαπωνία — Μatcha
Η γιαπωνέζες φροντίζουν τα λεπτά μαλλιά τους με πράσινο τσάι. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει το matcha ενισχύουν την υγιή ανάπτυξη της τρίχας και η βιταμίνη Β δυναμώνει τις άκρες.

3. Αυστραλία — Αχιλλέα
Στην Αυστραλία οι γυναίκες ορκίζονται στο εκχύλισμα της αγραψιθιάς. Τα οξέα που περιέχει ανανεώνουν και αναπλάθουν το δέρμα. Περιέχει ακόμα βιταμίνη C που ενισχύει το κολλαγόνο και γεμίζει τα κενά από τις μικρές ρυτίδες που βρίσκονται κοντά στα χείλη ή στο μεσόφρυδο.

4. Ισραήλ — Λάσπη Μαύρης θάλασσας
Τα μεταλλικά στοιχεία της διορθώνουν τις κοκκινίλες και τα συμπτώματα των φλεγμονών. Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.

5. Σουηδία — φύκια
Οι γυναίκες από τη Σουηδία εκτιμούν πολύ τη δυναμική των προϊόντων από φύκι. Το ιώδιο είναι γνωστό για τις λιποδιαλυτικές ιδιότητες του. Τα αμινοξέα του τονώνουν το δέρμα.

www.savoirville.gr

Τσάι μάτσα (matcha).

Αχιλλέας έλαιο. Για πανάδες-μελανές κηλίδες σε χέρια και πρόσωπο

Φύκια – σκόνη απο τα μυστικά ομορφιάς.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Χειροποίητο Σαπούνι Black Lava Effect

Πράσινο τσάι-ποικιλίες!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr