Δεν θα πιστεύεις τι μπορεί το γάλα να κάνει για την επιδερμίδα σου

Δεν θα πιστεύεις τι μπορεί το γάλα να κάνει για την επιδερμίδα σου

Τα DIY Projects είναι πολύ αγαπημένα μας. Μας αρέσει να δοκιμάζουμε all natural συνταγές και συνεχώς ανακαλύπτουμε νέες αλλά δεν τις κάνουμε όλες. Είναι κάποιες που δεν μας πείθουν… Είτε είναι πολύ απλές, είτε μοιάζουν επικίνδυνες, είτε φαίνονται απλά χάσιμο χρόνου, μερικές συνταγές για σπιτική περιποίηση απλά δεν μας συγκινούν. Το ίντερνετ ωστόσο, πολλές φορές διαφωνεί μαζί μας. Πάρε για παράδειγμα την μάσκα με γάλα…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Είναι μία πανεύκολη μάσκα που δεν μας έπειθε γιατί παρά ήταν απλή για να κάνει πραγματικά τόσο μεγάλη διαφορά όσο λέει ο κόσμος του ίντερνετ. Την εκθειάζουν ωστόσο όλοι και έτσι είπαμε να τη δοκιμάσουμε το ΣΚ που μας πέρασε μιας που δεν είχαμε κάποιο DIY project προγραμματισμένο. Τι απαιτεί; Ένα μικρό πετσετάκι και πλήρες γάλα.

Βουτάς το πετσετάκι στο πλήρες γάλα και στη συνέχεια το βάζεις επάνω στο πρόσωπό σου χαλαρώνοντας για 10 λεπτά. Σύμφωνα με όσες το δοκίμασαν, το δέρμα δείχνει σαφέστατα πιο λαμπερό, πιο ενυδατωμένο, πιο υγιές και πιο λαμπερό μέσα σε μόλις δέκα λεπτά.

Μουλιάσαμε λοιπόν ένα πετσετάκι σε πλήρες γάλα και για δέκα λεπτά αντέξαμε τη γαλακτώδη μυρωδιά (σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι)… Το αποτέλεσμα απλά μας κατενθουσίασε. Όντως, μόνο σε δέκα λεπτά το λακτικό οξύ απολέπισε όλα τα νεκρά κύτταρα και η βιταμίνη D χάρισε στην επιδερμίδα μας μία υπέροχη λάμψη και ενυδάτωση. Είναι η μάσκα που θα κάνουμε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και σου τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Πηγή: www.queen.gr

24ωρη Κρέμα σύσφιξης με γάλα γαϊδούρας .

Σαπούνι για κυτταρίτιδα και ανάπλαση προσώπου απο γάλα γαϊδούρας!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr