Η καλύτερη DIY κρέμα για την περιποίηση των τατουάζ μου!

Η καλύτερη DIY κρέμα για την περιποίηση των τατουάζ μου!

 

Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των “Tattoo Lovers”, τότε σίγουρα γνωρίζετε ότι πρέπει να φροντίζετε τα τατουάζ σας, όχι μόνο για να επουλωθεί η πληγή τις πρώτες ημέρες που το φτιάξατε, αλλά και μετά. Πολύ βασικό είναι να το προστατεύετε και από τον ήλιο, με τη χρήση αντηλιακού με δείκτη SPF 30 και άνω. Στην καθημερινότητά σας, ακόμα και αν έχουν περάσει 10 χρόνια που το έχετε θα πρέπει να το φροντίζετε και να το ενυδατώνετε.

2 Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία DIY συνταγή που ανακάλυψα, η οποία πραγματικά μου έχει φανεί τρομερή καθώς αισθάνομαι ότι ζωντάνεψε τα χρώματα του τατουάζ μου. Τα υλικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε οποιοδήποτε φαρμακείο και το κόστος είναι πραγματικά πολύ μικρό.

Υλικά

2 κουταλιές ελαίου καλέντουλας 
2 κουταλιές του γλυκού έλαιο βιταμίνης Ε
1 κουταλάκι του γλυκού Shea Butter 
25 ml λάδι καρύδας
10ml κερί μέλισσας

Διαδικασία
Λιώστε το κερί μέλισσας σε μπεν μαρί και ενώ το μείγμα είναι ακόμη θερμό, προσθέστε το λάδι καρύδας και βούτυρο καριτέ (shea butter). Στη συνέχεια προσθέστε βιταμίνη Ε, την καλέντουλα και ανακατέψτε τα όλα μαζί να γίνουν ένα ομοιόορφο μειγμα. Ρίξτε το μείγμα σε δοχείο και αφήστε το να κρυώσει πριν τη χρήση.

Έλαιο καλέντουλας απο τα μυστικά ομορφιάς.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας απο τα μυστικά ομορφιάς.

Βούτυρο καριτέ – Shea Butter. Ανάπλαση, προστασία.

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

Έλαιο καρύδας για την ομορφιά 100ml

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr