Θα εκπλαγείς με τις ανταύγειες που θα αποκτήσεις με ένα λεμόνι και μια οδοντόβουρτσα!

Θα εκπλαγείς με τις ανταύγειες που θα αποκτήσεις με ένα λεμόνι και μια οδοντόβουρτσα!

 

Φυσικές ανταύγειες με λεμόνι και οδοντόβουρτσα

Η εναλλακτική και πιο οικονομική λύση στο κομμωτήριο

 

Αντί να πάτε στο κομμωτήριο, δοκιμάστε αυτή τη φυσική εναλλακτική λύση. Θα σας δώσει φυσικές ανταύγειες και δεν θα αφήσει τα μαλλιά σας εύθραυστα αφού θα χρησιμοποιήσετε μόνο υλικά που βρίσκονται στην κουζίνα σας.

Τι θα χρειαστείτε:

4 λεμόνια ή 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού

– 1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό

– 1 φακελάκι χαμομήλι

– 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

– Ένα μπουκάλι σπρέι ή μια οδοντόβουρτσα

Οδηγίες

Ρίξτε το χυμό από τα λεμόνια σε ένα μικρό μπολ.

Ρίξτε το ζεστό νερό μέσα στο μπολ με το χυμό από τα λεμόνια και βυθίστε το φακελάκι με το χαμομήλι. Αφήστε το μείγμα για τέσσερα λεπτά..

Ανακατέψτε με ένα κουτάλι το μείγμα, πριν να βυθίσετε την οδοντόβουρτσά σας.

Εφαρμογή

Απλώστε το μείγμα επάνω τα μαλλιά σας, από τη ρίζα μέχρι την άκρη. Να θυμάστε ότι οι πιο ανοικτές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπό σας είναι συνήθως πιο κολακευτικές.

Στη συνέχεια, στεγνώστε τα μαλλιά σας στον ήλιο ή αν δεν έχετε το χρόνο για να καθίσετε έξω, χρησιμοποιήστε ένα σεσουάρ για το στέγνωμα.

Για να ενυδατώσετε την τρίχα, πάρτε μια κουταλιά ελαιολάδου και κάντε μασάζ στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας για πέντε λεπτά, πριν το ξέπλυμα.

Επανάληψη: Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα θα χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία μερικές φορές. Μπορείτε να βάλετε το μείγμα στο ψυγείο. Όσο πιο συχνά το χρησιμοποιείτε, τόσο πιο γρήγορα θα φωτίσει. Απλά θυμηθείτε να μην το παρακάνετε! ακόμη και το λεμόνι μπορεί να στεγνώσει τα μαλλιά. Περιμένετε τουλάχιστον λίγες ημέρες μεταξύ των θεραπειών.

Κανναβέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr