Αδυνάτισμα – 13 τροφές που θα φέρουν γρήγορα αποτέλεσμα!

Αδυνάτισμα – 13 τροφές που θα φέρουν γρήγορα αποτέλεσμα!

Οι τελευταίες έρευνες επιβεβαιώνουν τη “μαγική λίστα”!

Ό,τι απόφαση για αδυνάτισμα κι αν πήραμε την Πρωτοχρονιά, βρισκόμαστε στον έβδομο μήνα του χρόνου και οι περισσότεροι δεν έχουμε ακόμα φτάσει τον στόχο μας! Υπάρχουν ωστόσο κάποιες τροφές που, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Medical News Today, θα βοηθήσουν στη γρήγορη απώλεια κιλών!

Αυτές οι τροφές είναι γεμάτες θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην άμεση απώλεια βάρους ενώ παράλληλα επαναφέρουν το σώμα σε τέλεια υγεία! Ξέχνα τις δίαιτες εξπρές που καταλήγουν σε κακό μεταβολισμό και επαναπρόσληψη των χαμένων κιλών, και βάλε στη διατροφή σου τα παρακάτω τρόφιμα.

 

Ξηροί Καρποί, όσπρια και σιτηρά

Πλούσια σε μαγνήσιο, βιταμίνη Ε, σίδηρο, ασβέστιο και φυτικές ίνες, οι ξηροί καρποί και τα όσπρια είναι οι σταρ της διατροφής μας. Ανάμεσα σε αυτά, ο “βασιλιάς” δεν είναι άλλος από το Βραζιλιάνικο καρύδι που περιέχει σελήνιο και άμεσα ενεργοποιεί το μεταβολισμό.

Διατήρησε, ακόμα, τους υγιής υδατάνθρακες στη διατροφή σου, όπως τη βρώμη που σταθεροποιεί το ζάχαρο στο αίμα και είναι πλούσια σε κάλιο, Ω3 λιπαρά και βιταμίνη Β. Το φύτρο σιταριού ειναι επίσης στη λίστα αφού περιέχει πολλές βιταμίνες, λιπαρά οξέα και φυτικές ίνες.

Η γλυκοπατάτα είναι πλούσια σε βήτα καροτίνη, κάλιο, βιταμίνη C και B-6.

Λαχανικά και φρούτα

Τα φυλλώδη λαχανικά έχουν λιγότερες θερμίδες απ’όσες καταναλώνουν για την πέψη τους άρα έχουν… αρνητικό ποσό σε θερμίδες τελικά και σε αδυνατίζουν! Είναι γεμάτα με θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά ιδίως όταν καταναλώνονται ωμά, στον ατμό ή ελαφρώς βραστά. Η λαχανίδα και το μπρόκολο είναι στην κορυφή της λίστας!

Το αβοκάντο είναι τέλειο αν θες να χάσεις βάρος αφού είναι γεμάτο με υγιεινά λιπαρά βιταμίνες. Τα μύρτιλα είναι τα πιο υγιεινά φρούτα στον κόσμο, σύμφωνα με την έρευνα, αφού περιέχουν πολυφαινόλες που διασπούν το λίπος!

Ψάρι, κρέας και αυγά

Χωρίς αμφιβολία πλέον, οι πιο υγιεινές και καλές για το αδυνάτισμα ζωικές πρωτείνες είναι τα λιπαρά ψάρια, το κοτόπουλο και τα αυγά. Όπως το αβοκάντο, τα λιπαρά ψάρια είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα ενώ το κοτόπουλο ειναι εξαιρετική πηγή πρωτείνης. Τα αυγά βρίσκονται επίσης στη λίστα, όχι μονάχα για τις πρωτείνες τους, αλλά και για το σημαντικό αμινοξύ λευκίνη που ενεργοποιεί τους μύες.


1. Αμύγδαλο, 2. Βραζιλιάνικο καρύδι, 3. Φύτρα σιταριού, 4. Φακές, 5. Πλιγούρι Βρώμης, 6. Γλυκοπατάτα, 7. Λαχανίδα, 8. Μπρόκολο, 9. Αβοκάντο, 10. Μύρτιλα, 11. Κοτόπουλο, 12. Λιπαρά Ψάρια, 13. Αυγά

www.womenonly.gr

Εσάνς -Αρώματα τροφίμων.

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

Alfalfa Τριφύλλι

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Προϊόντα για Αδυνάτισμα

Προιόντα για κυτταρίτιδα

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr