Η Άνοιξη στο δέρμα. Αυτή η συνταγή θεραπεύει τις φθορές του!

Η Άνοιξη στο δέρμα. Αυτή η συνταγή θεραπεύει τις φθορές του!

 

Πανεύκολη τέλεια συνταγή για το πρόσωπο και το σώμα που θεραπεύει το κατεστραμμένο δέρμα!

Ο συνδυασμός των υλικών αυτής της συνταγής, βασίζεται σε δύο «πανέξυπνα» λάδια που ξεκλειδώνουν την αντιγήρανση. Η συνταγή αυτή, ανήκει στα μυστικά των γιαγιάδων μας και στις μυημένες κυρίες άλλων εποχών που γνώριζαν τα μυστικά των λαδιών ομορφιάς και τις χρήσεις τους.

Δημιουργώντας την συνταγή σας, μπορείτε να επωφεληθείτε στο έπακρο καθώς σας δίνεται η ευκαιρία, να την χρησιμοποιήσετε σε πρόσωπο και σώμα με τα ίδια τέλεια αποτελέσματα. Μπορείτε να την απλώσετε σε όλο σας το σώμα για πρόληψη του σπασίματος της επιδερμίδας ή μόνο στις ξηρές περιοχές του σώματος, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που οφείλονται στην έλλειψη υγρασίας

Το λάδι της κανέλας, περιέχει ένα πάρα πολύ καλό αντισηπτικό στοιχείο, (την φαινόλη) που καταπολεμά πολλά βακτήρια. Σε συνδυασμό με το λάδι βερίκοκου αναπλάθει γρήγορα την επιδερμίδα εδικά την γερασμένη και παραμελημένη !

Η συνταγή περιέχει την αναζωογονητική βιταμίνη Α σε αφθονία και αποτελεί άριστο λάδι θεραπείας της γήρανσης. Την μίξη αυτή μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε σε σταγόνες στις σπιτικές μάσκες ομορφιάς που χρησιμοποιείτε, καθώς ενισχύει την αντιρυτιδική δράση τους και ευνοεί την νεανικότητα του δέρματος. Χρησιμοποιώντας την απευθείας πάνω στο δέρμα και χωρίς τα υλικά μιας μάσκας, απλά με λίγο μασάζ στο πρόσωπο, (περισσότερο επίμονο πάνω στις ρυτίδες) επαναφέρει το δέρμα σε λίγες ώρες και το κάνει λαμπερό και νεανικό. Το δέρμα σας θα αποκτήσει την χαμένη του ελαστικότητα.

Υλικά-Παρασκευή.

8 κουταλιές της σούπας βερυκοκέλαιο
-3 κουταλιές της σούπας έλαιο κανέλας,

Βάζετε τα 2 αυτά υλικά σας σε ένα δοχείο, κλείνετε καλά το καπάκι του και ανακατεύετε. Μετά το χτύπημα για την ανάμιξη, εφαρμόζετε σε όποια περιοχή θέλετε.

Λάδι κανέλας απο τα μυστικά ομορφιάς.

Έλαιο βερίκοκου ή βερικοκουκουτσέλαιο απο τα μυστικά ομορφιάς.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr