Αν θες να έχεις όλο το χρόνο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα κάνε ρουτίνα σου αυτή την συνταγή και θα την χασεις!

Αν θες να έχεις όλο το χρόνο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα κάνε ρουτίνα σου αυτή την συνταγή και θα την χασεις!

Το κακό με την κυτταρίτιδα είναι ότι αυξάνεται τον χειμώνα τότε που μας παίρνει η “κατηφόρα” τρώγοντας γλυκά λιπαρά και θερμά φαγητά που μας ζεσταίνουν αλλά αυξάνουν και το λίπος . Αν θέλει μια γυναίκα να έχει πάντα “καθαρή” και λεία νεανική επιδερμίδα και αποτοξινωμένη απαλλαγμένη από κυτταρίτιδα, το πιο ωφέλιμο είναι να ακολουθήσει μια τακτική φροντίδας που θα την καταπολεμήσει, θα φροντίσει το δέρμα της και θα προλάβει την εξέλιξη της.

Η συνταγή που θα σας δώσουμε παρακάτω είναι μαγική γιατί διατηρεί το δέρμα αναλλοίωτο, κάνει ανάπλαση και δεν αφήνει την κυτταρίτιδα να εμφανιστεί. Επίσης αποδεσμεύει τα νεκρά κύτταρα και λιώνει το λίπος προκαλώντας μια θεραπεία σταθερή και διαρκείας..

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

-100ml καροτέλαιο
-4 κουταλιές της σούπας γαλλικό καφέ
-20 σταγονίτσες αιθέριο έλαιο μανταρινιού

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Εφαρμογή:
Κάνουμε μασάζ σε όλο μας το σώμα για να το διατηρήσουμε σφιχτό και νεανικό και φυσικά και στα μέρη που έχουμε κυτταρίτιδα. Μόλις δούμε ότι το δέρμα μας πήρε ένα ελαφρώς ροδαλό κόκκινο χρώμα ξεπλένουμε με σκέτο χλιαρό νερό. Το πίλινγκ αυτό το κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα. Ότι περισσέψει το φυλάμε μέσα στο ψυγείο. Τους χειμερινούς μήνες φυλάσσεται και έξω από το ψυγείο έως και 2 εβδομάδες.

Καροτέλαιο. Αντιγήρανση σε διάρκεια.

Αιθέριο έλαιο μανταρίνι. Κατά της γήρανσης και των ραγάδων.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr