Αντιρυτιδική κρέμα με τζίνσενγκ, άγριο τριαντάφυλλο και λιβάνι

Αντιρυτιδική κρέμα με τζίνσενγκ, άγριο τριαντάφυλλο και λιβάνι

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και η κακή διατροφή, είναι μερικοί μόνο παράγοντες που επηρεάζουν δυσμενώς την όψη και την υγεία της επιδερμίδας. Για να καθυστερήσουμε τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, πρέπει να υιοθετήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να πάρουμε μέτρα για την προστασία της επιδερμίδας από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες.

Πέρα από αυτά, μπορούμε να ενισχύσουμε την υγεία του δέρματος με μάσκες ομορφιάς και αντιρυτιδικές κρέμες, που υπόσχονται να δώσουν στο δέρμα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται, για να διατηρηθεί νεανικό και λαμπερό για περισσότερο καιρό.

Σίγουρα, στο εμπόριο θα βρούμε πολλά προϊόντα που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα. Εν τούτοις, αυτό που μας προβληματίζει είναι το γεγονός ότι η σύσταση των υλικών τους δεν είναι και τόσο.. «αθώα».

Μια λύση λοιπόν είναι να φτιάξουμε μόνοι μας αντιρυτιδική κρέμα, που θα αποτελείται από 100% αγνά συστατικά και παράλληλα, θα είναι απαλλαγμένη από επιβλαβή, χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.

 

Αντιρυτιδική κρέμα ομορφιάς
Τα υλικά, όπως και τα βήματα για να παρασκευάσουμε στο σπίτι αντιρυτιδική κρέμα περιλαμβάνουν:

Υλικά που θα χρειαστούμε

⅛ φλιτζάνι αμυγδαλέλαιο
⅛ φλιτζάνι λάδι jojοba
½ κ.γ. εκχύλισμα ginseng
1 κ.γ. έλαιο άγριου τριαντάφυλλου
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λιβάνι
2 κ.σ λάδι καρύδας
2 κ.σ. μελισσοκέρι
½ κ.γ. βιταμίνη Ε
1 κ.σ. βούτυρο shea
Οδηγίες παρασκευής

Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε το αμυγδαλέλαιο, το λάδι jojoba, το εκχύλισμα τζίνσενγκ, το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, τα αιθέρια έλαια λιβανιού και ανακατεύουμε καλά. Έπειτα, χωρίς να σταματήσουμε την ανάδευση ρίχνουμε σιγά σιγά το λάδι καρύδας, το μελισσοκέρι, τη βιταμίνη Ε, το βούτυρο shea και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Η αντιρυτιδική κρέμα είναι έτοιμη για χρήση!

Την τοποθετούμε σε γυάλινο βαζάκι και αποθηκεύουμε στο ψυγείο ή σε σκιερό και δροσερό μέρος. Η αντιρυτιδική κρέμα που μόλις φτιάξαμε, μπορεί να διατηρηθεί για διάστημα δύο έως τριών εβδομάδων.

Οδηγίες εφαρμογής
Παίρνουμε μικρή ποσότητα και απλώνουμε ομοιόμορφα σε καθαρό δέρμα. Δεν σκουπίζουμε και αφήνουμε να απορροφηθεί φυσικά.

Δεδομένου ότι η σπιτική αντιρυτιδική κρέμα δεν περιέχει συντηρητικά, για να αποτρέψουμε την ανάπτυξη βακτηριδίων, θα πρέπει τα χερια μας να ειναι πεντακάθαρα

Συχνότητα: Κάθε βράδυ, πριν τον ύπνο.

Τα δραστικά συστατικά
Τα συστατικά που χρησιμοποιήσαμε είναι αγνά παράγωγα της μάνας γης και περιέχουν πολύτιμες ενώσεις με ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες.

Συγκεκριμένα,

Αμυγδαλέλαιο: Λόγω της περιεκτικότητας σε βιταμίνη Α, το αμυγδαλέλαιο συμβάλλει στη μείωση της ακμής ενώ εμποδίζει τη φωτογήρανση.

Λάδι jojoba: Διαθέτει ισχυρές μαλακτικές, καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες, οι οποίες βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας και συμβάλλουν στη διατήρηση της συνολικής της υγείας.

Εκχύλισμα τζινσενγκ: Συμβάλει στη μείωση των ρυτίδων που προκαλούνται από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες.

Λιβάνι: Διεισδύσει βαθιά στο δέρμα παρέχοντας ωφέλιμα αντιοξειδωτικά, βιταμίνη C και βιταμίνη Α. Ουσίες που ενυδατώνουν και βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος. Ταυτόχρονα, οι αντιβακτηριακές του δράσεις συμβάλλουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακμής.

Έλαιο καρύδας: Διακρίνεται για τις ισχυρές αντιμικροβιακές του δράσεις. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικό για την καταπολέμηση προβλημάτων που σχετίζονται με το δέρμα, συμπεριλαμβανομένης της ακμής. Παράλληλα, προσφέρει άμεση ενυδάτωση, μειώνοντας σημαντικά τα σημεία πρόωρης γήρανσης και ξηροδερμίας.

Μελισσοκέρι: Έχει την ικανότητα να διατηρεί την επιδερμίδα πλήρως ενυδατωμένη, ενώ βοηθά και στη μείωση ραγάδων, λεπτών γραμμών και ρυτίδων!

Βιταμίνη Ε: Ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητα.

Βούτυρο Shea: Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε και βοηθά στην αποκατάσταση και αναδόμηση των κυττάρων του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.

www.votanonkipos.gr/

Αμυγδαλέλαιο 100 ML απο τα μυστικά ομορφιάς

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Έλαιο Τζοτζόμπα ή Χοχόμπα. Το έλαιο που μοιάζει με το δέρμα μας!

Έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου απο τα μυστικά ομορφιάς

Aιθέριο έλαιο λιβάνι απο τα μυσικά ομορφιάς

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Εσάνς καρύδας.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας απο τα μυστικά ομορφιάς.

Βούτυρο shea

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr