Tα πιο έξυπνα make up tips για να δείχνεις νεότερη

Tα πιο έξυπνα make up tips για να δείχνεις νεότερη

Με το πέρασμα του χρόνου η επιδερμίδα χάνει την φυσική της λάμψη και ζωντάνια αλλά με αυτά τα μυστικά θα δείχνεις φρέσκια και λαμπερή για περισσότερο.

EYA ΤΣΙΠΗ

Φώτο: gisele

Πες “ναι” στα έλαια προσώπου

Μπορεί μέχρι σήμερα να ότι τα έλαια είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν η επιδερμίδα σου είναι μεικτή ή λιπαρή αλλά οι ειδικοί προτείνουν να το ξανασκεφτούμε. Τα έλαια χαρίζουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση και ελαστικότητα ενώ παράλληλα ρυθμίζουν την λιπαρότητα. Το μυστικό είναι να κάνεις καλή έρευνα και να επιλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Τα έλαια σε μορφή balm είναι επίσης ιδανικά για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου στο τέλος της ημέρας χωρίς να νιώσεις την επιδερμίδα σου να “τραβάει”.

Κάνε μασάζ στο πρόσωπό σου

Κάνε κυκλικές κινήσεις στην περιοχή των ζυγωματικών και το μέτωπο όσο απλώνεις τα προιόντα ομορφιάς σου για να βοηθήσεις το δέρμα σου να παραμείνει σφρηγιλόκ και νεανικό για περισσότερο. Με τον τρόπο αυτό δίνεις επίσης ένα boost στο λεμφικό σύστημα με αποτέλεσμα να οξυγονώνεται καλύτερα η επιδερμίδα και να δείχνεις πιο plump και λαμπερή.

Χρησιμοποίησε λιγότερο foundation

Μεγάλες ποσότητες foundation θα “καθίσουν” σε λεπτές γραμμές και θα σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη και πιο την επιδερμίδα σου πιο ταλαιπωρημένη. Για να το αποφύγεις επίλεξε ενυδατικές συνθέσεις που χαρίζουν λάμψη και φρεσκάδα στην όψη σου και χρησιμοποίησε το μόνο αν είναι απόλυτη ανάγκη. Αν η επιδερμίδα σου είναι σε καλή κατάσταση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαρίσεις λάμψη στο βλέμμα σου με λίγο concealer.

Mην χρησιμοποιείς πούδρα

Η πούδρα που δίνει ματ όψη αφυδατώνει την επιδερμίδα σε χρόνο ρεκόρ με αποτέλεσμα εσύ να δείχνεις μεγαλύτερη. Η πούδρα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο στην ζώνη Τ ή για να σετάρεις το concealer κάτω από τα μάτια σου. Για όλο το υπόλοιπο πρόσωπο επένδυσε σε ένα καλής ποιότητας setting spray.

Γέμισε τα φρύδια με προϊόντα σε μορφή πούδρας

Μην επιλέγεις μολύβια ή “μαρκαδόρους” που δημιουργούν έντονες γραμμές. Το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα να μοιάζει φυσικό. Για να το πετύχεις αυτό επίλεξε ένα προϊόν σε μορφή πούδρας και κάνε μικρές κινήσεις αντί για συνεχόμενες γραμμές όταν γεμίζεις τα φρύδια σου. Τέλος, φρόντισε να τα χτενίσεις με το ειδικό βουρτσάκι.

Δώσε προσοχή στο lip liner σου

Μην επιλέγεις κραγιόν και μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση γιατί κατά την διάρκεια της ημέρας και όσο το κραγιόν σου ξεβάφει, θα μείνει πίσω μια έντονη γραμμή περιγράμματος που δείχνει εντελώς αφύσικη. Ό,τι χρώμα κραγιόν και αν επιλέγεις, φρόντισε το liner σου να είναι κοντά στην φυσική απόχρωση των χειλιών σου.

Πες “ναι” στα κρεμώδη προϊόντα

Τα ρουζ και τα μπρόνζερ σε μορφή κρέμας μπορούν να κάνουν θαύματα για την επιδερμίδα σου. Οι ελαφριές υφές που δουλεύονται εύκολα θα σου χαρίσουν λάμψη και το χρώμα της υγείας που δείχνει φυσικό ενώ με τα προϊόντα σε μορφή πούδρας υπάρχει κίνδυνος να χρησιμοποιήσεις περισσότερο από ότι πρέπει.

Απόφυγε το βαρύ μακιγιάζ στα μάτια

Επιλέγοντας πολύ έντονες ή σκούρες σκιές μπορεί να κάνεις την περιοχή των ματιών να δείχνει πιο κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. Προτίμησε προϊόντα που αντανακλούν το φως σε κρεμώδη υφή και παίξε με πιο αντοιχτόχρωμες σκιές για άκρως νεανικό αποτέλεσμα.

Πες “όχι” σε all day συνθέσεις

Στην αγορά κυκλοφορούν δεκάδες προϊόντα που θα υπόσχονται να μείνουν στο πρόσωπο σου όλη μέρα. Καλό όμως θα ήταν να τα αποφύγεις αφού στην πραγματικότητα θα κάνουν την επιδερμίδα σου να δείχνει μονοδιάστατη και κουρασμένη. Το μυστικό είναι η σωστή περιποίηση, η ενυδάτωση και η έξυπνη επιλογή προϊόντων που προσδίδουν έξτρα λάμψη, βασικό χαρακτηριστικό της νεανικής όψης.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

 

Αμυγδαλέλαιο 100 ML απο τα μυστικά ομορφιάς

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr